Speluitleg

Spelomschrijving en spelregels 3 Clowns Scratch

Deze vrolijke en kleurrijke kraskaart is voorzien van alles wat je bij het circus kunt tegenkomen. Je speelt het spel in een gezellige circustent met olifanten, konijnen in een hoed, ringen met vuur en vrolijke clowns. De bedoeling van deze kraskaart is dan ook om de clowns op een rijtje te krijgen. Krijg je er drie op een horizontale, verticale of diagonale rij dan win je een prijs.

Je begint het spel door te kiezen met welke muntwaarde je het wilt spelen. Je kunt kiezen uit kaartwaardes van 25 euro cent tot 20 euro per speelronde. Vervolgens klik je op spelen en dan kun je er voor kiezen om zelf vakje voor vakje op te krassen of je kunt op de knop Alles Krassen klikken waarna de vakjes automatisch worden open gekrast. In het vakje Win tot kun je zien wat je maximaal kunt winnen. Dit is afhankelijk van de inzet waar je mee speelt.

Bij dit kraslot is er ook een autofunctie. Deze kun je gebruiken om het spel een aantal vooraf ingestelde speelrondes te laten spelen. Dit kun je altijd weer onderbreken door op Stop te klikken.

Als je dit spel gaat spelen dan kun je het geluid naar wens instellen met het luidsprekertje rechts boven in het scherm. Onder het sleuteltje bevinden zich nog een aantal spelopties en de uitgebreide spelregels van dit spel.

Geef een reactie