Speluitleg

Spelomschijving en spelregels van Aces and Faces

Bij het spel Aces and Faces is het doel om een zo goed mogelijke pokerhand te behalen met een winnende combinatie. Hoe beter je hand met kaarten is, des te hoger is je uitbetaling. Na het openen van het spel zie je vijf vakken voor de kaarten die er worden gedeeld en daarboven de combinaties met de uitbetalingen. Onder het spel zie je de muntwaarde waarmee je kunt spelen en deze kun je eenvoudig aanpassen door op de plus of min te klikken naast het bedrag. Met de knop Een inzet speel je met 1 inzet en met de Max. inzet knop kun je het maximale bedrag per ronde instellen. De Deel knop activeert een spelronde. Bij Inzet en Winst zie je het bedrag waar je mee speelt en het bedrag wat je die ronde hebt gewonnen.

Je begint dit spel met het kiezen van de waarde van de munten die je bij elke speelronde in wilt zetten. Vervolgens klik je op Delen en de kaarten worden gedeeld. Je kunt dan kiezen welke kaarten je wilt behouden voor de volgende ronde door ze aan te klikken. Vervolgens klik je weer op Delen om de kaarten te vervangen die je niet wilt behouden. Je wint als je een van de combinaties hebt zoals die vermeld staan in het schema boven de kaarten. Als je geen winnende combinatie hebt dan verlies je je inzet en kun je een nieuwe ronde spelen.

Als je een prijs hebt gewonnen kun je die incasseren of het verdubbelen. Als je kiest voor Dubbel dan wordt er een kaart door de dealer getrokken die zichtbaar is en vier kaarten die niet zichtbaar zijn. Je moet er daar een uit kiezen die hoger is dan de zichtbare kaart en als de gekozen kaart lager is dan verlies je je gewonnen prijs. Bij gelijke stand kun je nogmaals een kaart kiezen. Ook kun je kiezen voor Dubbel Half wat inhoud dat je de helft van je gewonnen prijs wilt verdubbelen en de andere helft wilt incasseren.

Beoordeling Aces and Faces

Aces and Faces is een spannend spel met grote win mogelijkheden. Speciaal door de kans om je gewonnen prijzen nog eens te verdubbelen met het Dubbel spel. Je kunt dit spel eerst gratis oefenen voordat je het met echt geld gaat spelen.

Geef een reactie