Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Arabian Nights

De videoslot Arabian Nights heeft een bijzonder bonusspel en ook nog eens een zeer hoge progressieve jackpot. Wanneer je het spel hebt geopend dan zie je een gokkast met 5 rollen en 3 rijen. De slot is helemaal in Arabische stijl met symbolen van kamelen, tenten, zwaarden, olielampen enzovoort. Op de achtergrond hoor je de geluiden van krekels en Arabische muziek. In het midden onderin zijn er de buttons om te gebruiken tijdens het spelen. De draaiknop om het spel te starten, de button voor de inzetlijnen en de max. inzet button. Links onder op de gokkast zie je een sleuteltje waar je de geluidseffecten mee kunt instellen, een luidsprekertje waarmee je het geluid aan en uit kunt zetten tijdens het spelen en de auto functie. Hiermee kun je een aantal speelrondes instellen en vervolgens speelt de Arabian Nights gokkast automatisch deze speelrondes. Op de paytable van de gokkast kun je precies zien wat je allemaal kunt winnen en met welke combinaties. Rechtsboven aan de gokkast zie je de Super Jackpot vermeld die je kunt winnen tijdens het gokken op deze mooie videoslot.

Spelregels van de videoslot Arabian Nights

Je begint met het bepalen van de inzet een het aantal winlijnen waar je mee wilt gaan spelen. Je kunt met maximaal 5 euro per draai spelen. Vervolgens klik je op de draaiknop en het spel start. Je wint bij drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een actieve winlijn. Het wild symbool welke is uitgebeeld als een vrolijke arabier, mag alle andere symbolen vervangen om een winnende combinatie te maken, behalve het scatter symbool. De winsten die je daarbij maakt worden verdubbeld. Met het scattersymbool welke eruit ziet als een mooie olielamp, kun je free spins winnen. Bij drie scattersymbolen krijg je 15 gratis draaien. De winsten die je tijdens de free spins verdiend worden verdrievoudigd, exclusief de jackpot winsten. De progressieve jackpot kun je winnen als je 5 jackpotsymbolen hebt. De jackpot die je kunt winnen is progressief en dat wil zeggen dat er steeds als er op deze gokkast met echt geld op wordt gespeeld, er een gedeelte van de inzet aan de jackpot wordt toegevoegd. Daardoor loopt deze jackpot zeer snel op, soms wel tot honderdduizenden euro's.

Beoordeling van de videoslot Arabian Nights

De videoslot Arabian Nights is een erg eenvoudige videoslot waarmee je toch grote winsten kunt behalen mede door de grote jackpot die er aan verbonden is en ook omdat de winsten uit de free spins worden verdrievoudigd. Ook is het een groot voordeel dat je deze videoslot gratis kunt spelen. Je kunt dan eerst kijken hoe hij werkt en dan alsnog besluiten om met echt geld te gaan gokken op deze sfeervolle gokkast met mooie achtergrondgeluiden.

Geef een reactie