Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Avalon

Deze prachtige videoslot is een slot met middeleeuwse avonturen waarbij je met de symbolen van Koning Arthur en Lady of the Lake een spannend avontuur meemaakt en veel kansen maakt op free spins en grote winsten. Wanneer je dit spel hebt geopend zie je 5 rollen en 3 rijen en je kunt gokken op 20 winlijnen. Bij deze Avalon slot zie je prachtig uitgevoerde symbolen van kronen, kelken en juwelen en hoor je erg mooie en toepasselijke achtergrondgeluiden. Met de knoppen die je onder aan het spel ziet speel je het spel. De spin knop gebruik je om eht spel te starten. Met de Bet. Max button kun je een maximaal bedrag per speelronde instellen. Select coins is een knop voor het instellen van het aantal munten welke je wilt inzetten en Select lines gebruik je voor het aangeven van het aantal winlijnen waar je mee wilt spelen. De muntwaarde kun je instellen door op het plusje of op de min te klikken. Avalon kun je spelen met muntwaardes van 1, 2, 5, 10, 20, 25 en 50 eurocent per draai. Je kunt deze gokkast spelen in de Regular mode of de Expert mode. Bij de Regular mode kun je gebruik maken van de auto functie waarbij je het spel een aantal speelrondes automatisch kunt alten spelen.Dit kun je natuurlijk altijd weer onderbreken om zelf verder te spelen. Onder View Payout kun je precies zien wat je kunt winnen en met welke combinaties je kunt winnen. Wanneer je op het luidsprekertje rechts boven aan de gokkast klikt kun je het spel metr of zonder geluid spelen.

Spelregels van videoslot Avalon

Als je deze mooie videoslot wilt gaan spelen dan moet je beginnen met het bepalen en instellen van je inzet per speelronde. Dit kun je natuurlijk altijd weer veranderen. Vervolgens klik je op de Spin button en het spel begint. Je wint prijzen bij drie of meer gelijke symbolen op een actieve winlijn van uiterst links naar rechts en alleen de hoogste winst per winlijn wordt uitbetaald. Op de paytable van de videoslot kun je precies zien wat je kunt winnen en welke combinaties daarvoor nodig zijn. Je gewonnen prijzen kun je ook nog eens verdubbelen met de gamble functie. Hierbij moet je voorspellen of de volgende kaart rood of zwart zal zijn of je kiest voor een hogere winst van welke soort de volgende kaart zal zijn.

Extra kans op grote prijzen maak je met het scattersymbool. Je krijgt bij drie of meer scattersymbolen 12 free spins en afhankelijk van je inzet worden je winsten nog eens vermenigvuldigd tot maar liefst 7 keer. De Avalon videoslot heeft twee wild symbolen. De gouden kist is wildsymbool tijdens de free spins en mag dan voor alle andere symbolen tellen behalve het scattersymbool. Het gewone wildsymbool, welke er uit ziet als een kasteel in de mist, telt tijdens het gewone spel als wild symbool en mag alle andere symbolen vervangen om een winnende combinatie te maken, uitgezonderd het scattersymbool.

Beoordeling videoslot Avalon

Deze prachtig uitgevoerde videoslot is niet alleen leuk om te spelen maar ook bijzonder spannend. Door de vele extra's kun je grote winsten behalen op deze slot vooral als je met hoge inzetten speelt. Wil je niet meteen met echt geld spelen dan kun je hem ook eerst gratis gokken om te kijken hoe het spel werkt en wat je allemaal kunt winnen.

Geef een reactie