Speluitleg

Spelomschrijving Blackjack Pro

Wanneer je het spel Blackjack pro hebt geopend zie je een duidelijk en overzichtelijk speelveld en hoor je toepasselijke achtergrondmuziek. Je ziet op de speeltafel de drie vakjes waar de kaarten van de spelers komen te liggen en het bordje met daarop de minimale inzet en de maximale inzet per speelronde. Wanneer je met je muis over dit bordje beweegt zie je de uitbetalingen. Rechts onder het spel zie je de fiches met verschillende waardes. Deze gebruik je om aan te geven met hoeveel inzet per ronde je wilt gaan spelen. In het midden zitten de verschillende knoppen die je gebruikt tijdens het spelen. Als je hebt ingezet en op delen hebt geklikt komen de knoppen tevoorschijn met daarop de andere mogelijkheden zoals de keuze voor een volgende kaart of stoppen met delen.

Door op het luidsprekertje te klikken kun je dit spel met of zonder geluid spelen en onder het symbool van het sleuteltje zijn er verschillende spelinstellingen aan te passen.

De spelregels van Blackjack Pro

Het spel wordt gespeeld met 4 standaard spellen van 52 kaarten. Kaarten met een cijfer hebben hun eigen waarde, de heren, vrouwen en boeren tellen voor 10 en het aas telt voor 1 of voor 11 punten. Je speelt dit spel tegen de bank, of eigenlijk tegen de computer. Je bepaald je inzet en vervolgens krijg je twee kaarten welke open gedeeld worden. De bank laat alleen zijn eerste kaart zien. Door op Kaart te klikken krijg je een volgende kaart. Doel is om 21 punten te halen of er zo dicht mogelijk bij te komen zonder er over heen te gaan want dan verlies je meteen. Wil je geen kaarten meer dan kik je op Geen kaart. De bank moet vervolgens zijn gesloten kaart laten zien en moet kaarten blijven trekken tot het totaal van de kaarten minimaal 17 punten is. Winnaar is degene die het dichtst bij de 21 punten is. Bij gelijk spel is het een Push en krijg de speler zijn inzet terug.

Wanneer een hand een 10 heeft en een aas dan heeft deze een Blacjack. De speler wint dan 1,5 keer zijn inzet en heeft de bank een blackjack dan verliest de speler automatisch. Als zowel de bank als de speler een Blackjack heeft dan is het gelijkspel.

Tijdens het spelen van Blackjack pro zijn er nog een aantal mogelijkheden. Je kunt je verzekeren tegen een Blackjack van de dealer door 0,5 keer de oorspronkelijke inzet in te zetten. Als de dealer dan een Blackjack heeft wint de speler 2 keer de verzekering en heeft deze geen Blackjack dan verliest de speler de verzekering. Je kunt kiezen voor Splitsen als je twee kaarten met dezelfde waarde krijgt en daarbij kun je je inzet dan verdubbelen. Je mag maar 1 keer splitsen. Ook kun je er voor kiezen om je inzet te verdubbelen als je je eerste twee kaarten hebt gezien.

Beoordeling Blackjack Pro

Dit casinospel Blackjack Pro is een mooie variant van het basis Blackjack spel en is beslist niet moeilijk om te spelen. Lees voordat je gaat spelen eerst de spelregels door zodat je weet hoe het spel werkt en wat je allemaal kunt verwachten. Je kunt er dan voor kiezen om het spel gratis te gaan oefenen voordat je besluit om met echt geld te gaan spelen.

Geef een reactie