Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Book of Ra

Een van de meest bekende en mooiste videoslots van Novomatic is waarschijnlijk wel de mooie videoslot Book of Ra. Bij dit spel zijn er enorme prijzen te winnen met het geheimzinnige 'boek', welke geopend wordt na het verschijnen van drie of meer symbolen van boeken op de rollen. Vervolgens wordt er dan een expanding wild symbool geselecteerd welke flinke winsten op kan leveren tijdens het draaien van je tien free spins.

De videoslot Book of Ra heeft 5 rollen en 3 rijen en er zijn in total 9 winlijnen. Hier kun je op inzetten met muntwaardes van 2 eurocent tot 5 euro per draai. Als je met het maximale per draai wilt spelen dan kost je dit 45 euro per speelronde. De buttons die je nodig hebt om het spel te spelen bevinden zich onder de rollen. Met de plus en min naast de betreffende vakjes kun je eenvoudig de winlijnen en muntwaardes aanpassen. Wanneer je op Paytable klikt krijg je een duidelijk schema van de winnende combinaties en de prijzen die daarbij horen. Met de Gamble functie kun je proberen je winsten te verdubbelen. De Start knop activeert een draai in het spel en wil je niet steeds op de Start knop klikken dan kun je gebruik maken van de autoplay functie. Deze kun je het spel tot 50 speelrondes automatisch laten draaien.

Rechtsboven de rollen zie je een luidsprekertje. Als je hierop klikt kun je het geluid instellen tijdens het spelen. Met de button ernaast kun je het formaat van het spel aan je scherm aanpassen.

Spelregels videoslot Book of Ra

Als je videoslot Book of Ra gaat spelen dan begin je met het bepalen en instellen va de muntwaarde en het aantal winlijnen waar je mee wilt gaan gokken. Dit kun je eenvoudig doen door op de plus of min naast het betreffende vakje te klikken. Deze instellingen kun je natuurlijk na elke speelronde weer veranderen. Nadat je je instellingen hebt gemaakt kun je beginnen met spelen door op de Start knop te klikken. Afhankelijk van het symbool heb je al een prijs bij twee of meer gelijke symbolen op een geactiveerde winlijn van uiterst link naar rechts. Je prijzen kun je meteen innen maar je kunt e rook voor kiezen om te proberen ze te verdubbelen met de Gamble functie. Hierbij moet je voorspellen of de volgend kaart een rode of een zwarte kaart zal zijn. Gok je goed dan word je prijs verdubbeld, gok je fout dan ben je je prijs kwijt. Je kunt tot 5 keer door blijven gokken. Extra kans op prijzen maak je met het scattersymbool in de vorm van een boek. Dit symbool mag alle andere symbolen vervangen en heb je drie van deze boeken dan krijg je tien gratis draaien. Voor je deze draaien gaat spelen wordt er door het Boek een speciaal expanding wild symbool uitgekozen welke geldig is tijdens je free spins. Hierbij kunnen de prijzen die je wint tot zeer grote bedragen oplopen.

Beoordeling videoslot Book of Ra

Videoslot Book of Ra is en spannende en erg mooi uitgevoerde slot. Door het speciale bonusspel met het expanding wildsymbool kunnen de prijzen die er te winnen zijn flink oplopen. Hoe hoger je inzet, des te hoger zullen je winsten zijn. Je kunt dit spel eerst gratis spelen als je niet meteen met echt geld wilt gaan gokken.

Reacties zijn gesloten.