Speluitleg

Spelomschrijving en spelregels kraslot Bubbles

De vrolijke en kleurige kraskaart Bubbles heeft een mooie blauwe lucht en groene omgeving. Bij deze kraskaart zie je 8 vrolijke zwevende luchtbellen waarin 3 zwarte en gouden munten verborgen zijn. Het is de bedoeling om 6 van deze bellen kapot te prikken om de gouden munten te vinden.

Je begint met het kopen van het spel. Onder de knop Prikvoorwerpen zie je verschillende voorwerpen die je kunt gebruiken om de bellen kapot te prikken. Je kunt ook op Autokies klikken waarna de computer het aantal bellen kapot prikt. Als je een prijs wint wordt deze meteen bij je saldo op je account toegevoegd. Om de uitbetalingen te bekijken kun je op het vakje Paytable kijken. Daarop zie je dat de maximale prijs die je kunt winnen bij dit kraslot 50.000 euro is. Door op het luidsprekertje te klikken kun je dit spel met of zonder geluid spelen.

Beoordeling kraslot Bubbles

Bubbles is een leuk, kleurig en gemakkelijk te spelen spelletje waarbij je ook nog eens flinke geldbedragen kunt winnen. Je kunt dit spel eerst gratis spelen en uitproberen zodat je weet hoe het gespeeld moet worden en wat je allemaal kunt winnen.

Geef een reactie