Speluitleg

Spelomschrijving gokkast Cash Crazy

De Cash Crazy is een kleurige gokkast met de bekende kers fruitsymbolen en de zevens en de bars. Bij deze gokkast zie je drie rollen en kun je spelen op 1 winlijn. De Cash Crazy is een erg eenvoudige gokkast waar je behoorlijke prijzen op kunt winnen. Als je het spel geopend hebt zie je de drie rollen met daarnaast het uitbetalingsschema. Je ziet daarop dat de hoofdprijs maximaal 1600 munten is en dat is ook echt haalbaar bij deze mooie videoslot. Onder aan het spel zie je de Spin knop om het spel te spelen, de Bet max knop om met de hoogste inzet te spelen en daarnaast de Bet one knop. Met de Bet one knop kun je op 1 munt gokken of op 2 munten. De inzetten waar je mee kunt spelen per draai lopen van 25 eurocent tot en met 10 euro. Wil je met de hoogste inzet per speelronde spelen dan kost je dit 10 euro per draai. Met het plus en min teken kun je je inzet verhogen of verlagen.

Spelregels van gokkast Cash Crazy

Als je hebt bepaald en ingesteld met welke inzet je deze gokkast wilt gaan spelen dan kun je het spel starten door op de Spin knop te klikken. Je hebt een prijs als je een combinatie op de middelste lijn hebt volgens het schema wat zich naast de rollen bevindt. De prijzen die je kunt winnen zie je erachter vermeld staan. Je ziet daar ook dat je met de hoogste inzet ook kans hebt op de hoogste prijzen. Het Crazy Professor symbool is een wild symbool en mag worden gebruikt als elk ander symbool om winnende combinaties te maken. Bij 1 Crazy professor symbool wordt de uitbetaling van de gevormde combinatie verdubbeld. Bij 2 Crazy Professor symbolen wordt de uitbetaling van elke gevormde combinatie verviervoudigd. Heb je 3 Crazy Professor symbolen op de winlijn dan win je de prijs die je vermeld ziet staan in het uitbetalingsschema naast de rollen. Je gewonnen prijzen worden automatisch toegevoegd aan je account. Alleen de hoogst winnende combinatie wordt uitbetaald.

Beoordeling videoslot Cash Crazy

Deze super leuke gokkast is erg eenvoudig om te spelen maar door het symbool van de Crazy professor zijn er grote prijzen te winnen. Je kunt spelen met inzetten van 25 eurocent tot en met 10 euro per draai en daarom is deze gokkast geschikt voor elk budget. De Cash Crazy kun je ook eerst gratis gokken als je niet meteen met echt geld wilt gokken.

Geef een reactie