Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Chinese Kitchen

De Chinese Kitchen is een videoslot met 8 lijnen. Als je het spel opent zie je symbolen die alles met de Chinese keuken te maken hebben. Deze vrolijke en kleurige videoslot heeft drie rollen en drie rijen. Onder de rollen zie je de knoppen om het spel te spelen. Links zie je de knop om de muntwaardes in te stellen. Wanneer je op Betaaltabel klikt krijg je een duidelijk overzicht van alle prijzen die je kunt winnen. Daarnaast zie je de knop voor de winlijnen en de inzet. Met Max. inzet stel je het maximale bedrag wat je kunt inzetten per speelronde in. Met de Draaien knop activeer je het spel.

Boven het spel zie je een luidsprekertje en een sleuteltje. Met het luidsprekertje stel je het geluid in tijdens het spelen van de videoslot. Onder het sleuteltje vind je verschillende spelopties waaronder een uitgebreid overzicht van de spelregels.

Spelregels van videoslot Chinese Kitchen

Je begint het spel door de waarde van de munten te kiezen en het aantal speellijnen te selecteren. Vervolgens klik je op Draaien en het spel wordt geactiveerd. Je wint een prijs als je een van de winnende combinaties hebt, op een actieve winlijn, die je op de Betaaltabel ziet. Hierop zie je dat het symbool van de schildpad je de hoogste prijs oplevert en de krab het minst. De actieve winlijnen zie je door de lijnen die zichtbaar zijn boven de rollen. De winnende symbolen moeten zich van uiterst links naar rechts of van boven naar onder bevinden. Als je een winnende combinatie op meerdere lijnen hebt dan worden de prijzen bij elkaar opgeteld.

Beoordeling videoslot Chinese Kitchen

De videoslot Chinese Kitchen is en erg eenvoudige videoslot en misschien juist daarom zo leuk om te spelen. Met de grappige en kleurige symbolen en de leuke achtergrondgeluiden kan deze videoslot je urenlang speelplezier geven. Je kunt hem gratis gokken maar het is natuurlijk veel leuker om met echt geld te gaan gokken op deze super leuke gokkast van Playtech.

Geef een reactie