Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Demolition Squad

Demolition Squad is een videoslot die helemaal in cartoonstijl is. Hij is uitgevoerd met grafisch erg mooie tekenfilm symbolen en is voorzien van toepasselijke achtergrondgeluiden. De videoslot heeft 5 rollen en 5 rijen en je kunt spelen op 40 verschillende winlijnen. De muntwaardes waar je het spel mee kunt spelen lopen van 1 eurocent tot 50 eurocent en er zijn tien inzetniveaus. Onder aan het spel zie je de knoppen die je gebruik tijdens het spelen. In het midden zie je de draaiknop, links daarvan de autoplay functie waarmee het spel automatisch een aantal speelronde gespeeld kan worden en een de rechterkant zie je de Max inzet knop. Hiermee kun je de maximum inzet per speelronde instellen. Wanneer je met het hoogste niveau speelt en de hoogste muntwaarde is de maximum inzet 200 euro per draai. Als je op Prijzentabel klikt krijg je een duidelijk overzicht van alle prijzen die je kunt winnen op de Demolition Squad videoslot.

Bij deze videoslot kun je verschillende spelopties aanpassen zoals het geluid en de grafische kwaliteit. Deze vind je onder het sleuteltje links onder aan het spel. Met het luidsprekertje ernaast kun je het geluid harder of zachter zetten of helemaal uit.

Spelregels videoslot Demolition Squad

Als je dit spel wilt gaan spelen begin je met het bepalen en instellen van de inzet per speelronde. Dit kun je na elke ronde weer veranderen. Je wint een prijs bij drie of meer gelijke symbolen op een actieve winlijn van uiterst links naar rechts. Alleen de hoogste winst per winlijn wordt uitbetaald. Op de Prijzentabel kun je precies zien wat je kunt winnen en met welke symbolen. Je maakt kans op extra winsten met de speciale features. Met het scattersymbool kun je flink veel free spins verdienen. Bij 3 scatters krijg je 10 free spins, bij 4 scatters krijg je 20 free spins en bij 5 scatters krijg je 50 free spins. Tijdens het spelen van de free spins kun je met 3 of meer scattersymbolen extra free spins winnen en de winsten die je bij de free spins maakt worden vermenigvuldig met drie. Het speciale Wild symbool op de rollen 2, 3 en 4 vervangen alle andere symbolen voor het maken van een winnende combinatie behalve de scattersymbolen. Als extra symbool is er het Demolition Wild symbool De symbolen die tussen de Wild symbolen verschijnen veranderen in Demolition Wild symbolen en vervangen dan alle andere symbolen. Hierdoor is je winkans nog groter.

Beoordeling videoslot Demolition Squad

Deze videoslot heeft bijzonder veel win mogelijkheden. Dit komt omdat je kunt inzetten op maar liefst 40 winlijnen en omdat er met het scattersymbool wel 50 free spins te winnen zijn. Demolition Squad is grafisch erg mooi uitgevoerd en niet moeilijk om te spelen. Je kunt deze videoslot ook eerst gratis spelen zodat je weet wat je te wachten staat en wat je allemaal kunt winnen.

Geef een reactie