Speluitleg

Spelregels en spelomschrijving van Derby Day

Het spel Derby Day is een paarden wedspel met virtuele paarden en een aantal verschillende mogelijkheden om er op te wedden. Als je het spel opent zie je aan de linkerkant een lijst met paarden die aan de volgende race gaan meedoen. Je kunt hun uitgebreid bekijken door op hun namen te klikken. Achter de namen van de paarden is er een kolom met Punten die voor de huidige vorm van het paard staan. Hoe hoger de punten zijn des te groter is de kans dat het paard zal winnen en hoe lager de opbrengst voor dat paard zal zijn.

Rechtsboven in de hoek zie je hoe op dat moment de staat van de baan is en hoe het weer is. Dit heeft invloed op de paarden net als bij een echte paardenrace.

De verschillende weddenschappen staan in het midden van het spel. Je kunt kiezen voor De weddenschap Winnaar, Exacta, Plaats, Toon of Kies IV – V. De weddenschap Winnaar is de eenvoudigste, als het door jou geselecteerde paard wint dan win je de weddenschap. Bij Exacta moet je voorspellen welk paard als eerste en als tweede aankomt. Bij weddenschap Plaats win je als het geselecteerde paard als eerste of tweede aankomt en bij Toon win je als het paard dat je selecteerde eerste, tweede of derde wordt. Bij Kies IV – V moet je de eerste vier of vijf paarden voorspellen in de goede volgorde.

Je klikt bij de door jou gekozen weddenschap op een of meerdere van de paarden waarvan jij denkt dat hij zal winnen. De inzet kun je eenvoudig aanpassen door op de plus of min te klikken. Als je wint zie je je winsten vermeld achter je inzet.

Beoordeling Derby Day

Derby Day is een mooi en spannend spel waarbij je met veel verschillende inzetten kunt spelen. Hoe meer je inzet, des te hoger zullen je prijzen zijn. Als je niet meteen met echt geld wilt spelen dan kun je het spel eerst gratis spelen zodat je weet hoe het werkt en wat het je allemaal te bieden heeft.

Geef een reactie