Speluitleg

Spelomschrijving en spelregels Dice Twister

Bij Dice Twister laat je de dobbelstenen rollen voor het winnen van mooie prijzen. Je kunt bij dit spel op verschillende manieren weddenschappen afsluiten met verschillende muntwaardes. Als je het spel hebt geopend zie je in het midden de drie dobbelstenen, Aan de rechterkant zie je de verschillende mogelijkheden om te wedden op de totale uitkomst na het rollen van de drie stenen. Onder de dobbelstenen kun je wedden op 1 of a kind, 2 of a kind en 3 of a kind, De uitbetalingen staan erachter vermeld. Aan de rechterkant van de stenen kun je wedden op ho-mid-la en op even of oneven. Je kunt de muntwaardes aanpassen door op het vakje te gaan staan op de weddenschap van je keuze en vervolgens op de plus of min naast het bedrag te klikken.

Je begint het spel met het kiezen van een of meerdere weddenschappen en het bedrag wat je wilt gaan spelen. Bij de Totalen kies je voor het totaal getal van de stenen en kun je inzetten op de sommen 4 tot en met 17. Bij Getallen kies je een getal tussen 1 en 6. Bij ho-mid-la kun je wedden dat de som van de ogen van de drie dobbelstenen na de volgende worp binnen een bepaald gebied valt. La is 3 tot 8, mi is 9 tot 12 en ho is 13 tot 18. Even of oneven of mix spreekt voor zich. De uitbetalingen staan bij elke weddenschap vermeld op het speelveld.

Je kunt dit spel met of zonder geluid spelen door op het luidsprekertje te klikken rechts boven op het speelveld. Onder het sleuteltje ernaast bevinden zich een aantal spelopties en de uitgebreide spelregels van dit spel.

Beoordeling Dice Twister

Dice Twister is een grappig spel met veel verschillende wed mogelijkheden en inzetmogelijkheden. Het spel is niet moeilijk om te spelen maar je kunt het eerst gratis spelen om te kijken hoe het precies werkt en wat je allemaal kunt winnen.

Geef een reactie