Speluitleg

Spelomschrijving en spelregels Easter Surprise scratch

Deze grappige kraskaart is helemaal in het teken van de paasdagen en is uitgerust met vrolijk gekleurde eieren en blijde paashazen. Als je het spel hebt geopend zie je in het midden het spelveld met negen vakjes. Daaronder bevinden zich de knoppen om het spel te spelen. Je kunt op de Shuffle knop klikken om de kraskaarten te schudden. Met de Card value kun je een lot kopen met een bepaalde waarde. De autoplay functie kun je gebruiken om het spel automatisch een aantal speelrondes te laten spelen. De knop Play activeert een spelronde.

Door op de plus of min te klikken naast de Card value kun je bepalen met welke inzet je wilt gaan spelen. Hoe hoger je inzet, des te hoger zijn je beloningen. Je kunt spelen met 50 eurocent tot 10 euro per kraslot. Vervolgens klik je dan op Play en kun je met je muis de vakjes een voor een open krassen. Als je dit door de computer wilt laten doen dan klik je op Scratch all. Je ziet dan gelijk of je een prijs hebt gewonnen. De bedoeling is om drie paashazen op rij te krijgen, horizontaal, verticaal of diagonaal.

Rechts boven het spel zie je een luidsprekertje en een sleuteltje. Met het luidsprekertje kun je het geluid tijdens het spelen van het kraslot naar wens instellen. Onder het sleuteltje bevinden zich nog een aantal spelopties en de uitgebreide spelregels van dit kraslot.

Geef een reactie