Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Elektra

Videoslot Elektra is een mooie slot game met een Super Hero thema en is uitgerust met spannende symbolen van bijzondere wapens en natuurlijk de superheld zelf. Het is een videoslot met 5 rollen en 3 rijen en er zijn in totaal 20 winlijnen waar je op kunt inzetten. Onder de rollen zie je de buttons die je moet gebruiken om je inzet te bepalen en in te stellen en om het spel te spelen. Met de Draaien knop activeer je een speelronde, met de Max inzet knop kun je het maximale bedrag instellen die je per ronde kunt spelen, de Inzet per Lijn en de Lijnen knoppen zijn om het aantal lijnen waar je mee wilt spelen in te stellen en de inzet per winlijn. Met de Auto start kun je het spel een aantal draaibeurten automatisch alten spelen zodat je niet steeds op de Draaien knop hoeft te klikken. De muntwaardes kun je aanpassen in het speciale munten vakje en deze lopen van 1 eurocent tot en met 5 euro per draai. Onder de Info knop vind je alles over de winnende combinaties en de prijzen die daarbij horen.

Je kunt bij videoslot Elektra zelf het geluid aanpassen tijdens het spelen. Dit doe je door op het luidsprekertje rechts boven aan het spel te klikken. Naast het luidsprekertje zie je een sleuteltje. Onder dit sleuteltje zie je en aantal spelopties en de uitgebreide spelregels van deze videoslot.

Spelregels van videoslot Elektra

Videoslot Elektra kun je spelen door te beginnen met het bepalen en stellen van je inzet per speelronde en het aantal winlijnen waar je mee wilt gaan gokken. Vervolgens klik je op de knop Draaien en het spel begint. Bij drie of meer gelijke symbolen op een actieve winlijn van uiterst links naar rechts heb je een prijs. Op de Info tabel kun je alle winnende combinaties terug vinden en de prijzen die daarbij horen. Videoslot Elektra heeft een aantal speciale features waarbij je nog meer prijzen kunt winnen. Het Wild symbool, welke op de 2e, 3e en 4e rol kunnen verschijnen, mag alle andere symbolen vervangen om een winnende combinatie te completeren, behalve het scatter symbool. Voor het spelen van het bonusspel kies je een eigen wapen uit drie verschillende wapens. Deze wapens staan alle drie voor een bepaald aantal gratis spins en een vermenigvuldiger voor de winsten die je tijdens het speen van de free spins maakt. Ook wordt het gekozen wapen tijdens de free spins een uitbreidend wild symbool en zal deze de twee wapens die niet gekozen zijn vervangen. Hierdoor is de kans op het winnen van een prijs nog groter.

Beoordeling videoslot Elektra

Als je van superhelden en wapens houdt is dit een geweldige videoslot waarbij je veel prijzen kunt winnen met de extra features. Vooral het bonusspel is een bijzonder spel omdat je je eigen wapen mag kiezen. Je kunt deze videoslot met zowel een zeer lage als een zeer hoge inzet spelen. Speel je met hoge inzet dan worden de prijzen natuurlijk ook steeds hoger. Als je deze slot eerst uit wilt proberen kun je hem ook gratis gokken voordat je besluit om met echt geld te gaan gokken.

Geef een reactie