Speluitleg

Spelomschrijving Euro Roulette

Het Europees Roulette spel van Microgaming is een mooi en overzichtelijk casinospel. Het bestaat uit een roulette wiel en een groen speelveld met daarop de vakjes genummerd van 1 tot en met 36. Daaromheen zie je de andere mogelijkheden om op in te zetten, zoals rood of zwart, even of oneven, 1 tot en met 18, 19 tot en met 35 enzovoort. Links onder het speelveld zie je de fiches waar je mee kunt spelen. Je kunt erop klikken en vervolgens klik je op de plek waar je wilt inzetten. Rechtsboven zie je een overzichtje van de laatste nummers die er gevallen zijn tijdens de laatste speelrondes. Onder in je beeldscherm zie je de buttons waar je mee moet gaan spelen. Met de autoplay kun je het spel een aantal speelrondes automatisch laten spelen. Met Clear Bets worden je inzetten gewist en met de Spin knop kun je het spel starten. Rechtsboven in je scherm zie je een vraagteken en een luidsprekertje. Als je op het vraagteken klikt krijg je een uitleg over het spel en wanneer je op het luidsprekertje klikt kun je het spel met of zonder geluid spelen.

De spelregels van het Euro Roulette spel

Het spel start met het plaatsen van je fiches met de daarop afgebeelde inzet. Wanneer je dit hebt gedaan klik je op de Spin button en het spel begint met het draaien van het roulette wiel. Doel is om het juiste nummer te voorspellen en als je het goed hebt dan win je een prijs. De prijzen die je kunt winnen zijn afhankelijk van je inzet en de positie van je fiches. Bij het Europees Roulette spel kun je op de volgende manieren inzetten:

  • Straight up, inzetten op elk nummer afzonderlijk, levert de hoogste prijs op
  • Split bet, op een lijn tussen twee getallen
  • Triple bet, op een combinatie van 3 elkaar rakende getallen
  • Corner bet, op een hoek van 4 getallen
  • Top line bet, op de eerste vier getallen boven aan het nummer raster
  • Line bet, op een blok van 6 getallen
  • Kolommen inzet, op een verticale kolom getallen
  • Dozijn inzet, op de eerste, tweede of derde 12 getallen
  • Rood, zwart, op kleur
  • Even of oneven, met uitzondering van de 0

De bedragen die je kunt winnen zijn afhankelijk van je ingezette bedrag en de positie van je fiches. Je kunt dit spel op twee manieren spelen, op de Expert mode of de Regular mode. Bij de Expert mode heb je als extra de mogelijkheid tot autoplay en een aantal andere inzetten.

Beoordeling Europees Roulette

Dit Europees Roulette spel is erg mooi en overzichtelijk uitgevoerd. Of je nu een ervaren of beginnende speler bent, het is voor elke speler geschikt. Ook is het een groot voordeel dat je het eerst gratis kunt spelen zodat je precies weet hoe je te werk moet gaan en wat het spel je allemaal te bieden heeft voordat je besluit om met echt geld te gaan spelen.

Geef een reactie