Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Fantastic Four

De videoslot Fantastic Four is helemaal in het teken van vier superhelden die de wereld van het kwaad willen redden. De vier superhelden staan afgebeeld op de symbolen als Mr. Fantastic, Invisible women, Human Torch en The Thing die ook allevier hun eigen functie hebben. Deze slot heeft 5 rollen en 3 rijen en je kunt inzetten op 1 tot 20 winlijnen met verschillende muntwaardes. De knoppen om het spel te kunnen spelen zie je onder de rollen. De Draaien knop gebruik je om een speelronde te activeren. Met de Max inzet knop kun je een maximale inzet instellen per speelronde. Met Lijnen kun je het aantal winlijnen per ronde instellen en met Lijninzet de inzet per winlijn. De Autostart knop kun je gebruiken om het spel automatisch te laten spelen zodat je niet steeds op de Draaien knop hoeft te klikken. De muntwaardes kun je aanpassen van 1 eurocent tot 5 euro per draai. Wanneer je op de Info knop klikt krijg je een overzicht te zien van de prijzen die je kunt winnen.

Je kunt dit spel met of zonder geluid spelen door op het luidsprekertje te klikken welke je rechtsboven aan het spel ziet en onder het sleuteltje ernaast vind je een aantal spelopties en de uitgebreide spelregels van deze videoslot. Je kunt dit spel gratis spelen en als je het met echt geld wilt spelen dan klik je op de knop Kassa welke zich onder aan het spel bevindt.

Spelregels van videoslot Fantastic Four

Je begint met het bepalen en instellen van het bedrag en het aantal winlijnen waar je mee wilt gaan spelen. Vervolgens klik je op de knop Draaien en het spel start. Je wint een prijs bij drie of meer dezelfde symbolen op een actieve winlijn van uiterst links naar rechts. Op de Info tabel kun je zien welke combinaties je de daarbij behorende prijzen opleveren. Extra prijzen kun je winnen met de speciale features. Het Wild symbool mag alle andere symbolen vervangen voor het maken van een winnende combinatie behalve het scattersymbool. Bij 3 of meer scattersymbolen krijg je 12 gratis spins met vier verschillende extra functies. Wanneer Mr. Fantastic de derde wiel bedekt dan worden er 4 gratis spins toegevoegd en is het symbool van Mr. Fantastic wild. Bij het verschijnen van het symbool van Invisible women op de derde rol win je een volledige inzet en 4 extra gratis spins met een vermenigvuldiger. Als de derde rol wordt bedekt met het symbool van Human Torch dan worden er 4 gratis draaien toegevoegd en zijn er extra wild symbolen. Wordt de derde rol bedekt met het symbool van The Thing dan krijg je 3 gratis draaien extra en wordt dit symbool wild en blijft het op zijn plek staan gedurende de resterende free spins.

Beoordeling videoslot Fantastic Four

De Fantastic Four is grafisch erg mooi uitgevoerd met mooie symbolen en spannende achtergrondgeluiden. Bijzonder is de speciale functie van de vier helden tijdens het spelen van de free spins. Deze videoslot kun je eerst gratis spelen zodat je weet wat je allemaal kunt winnen en hoe je hem moet spelen.

Geef een reactie