Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Fishy Fortune

De Fishy Fortune is een prachtig uitgevoerde en eenvoudige videoslot waar je onder water je fortuin kunt verdienen. Als je deze videoslot gaat spelen dan speel je op een bijzonder mooi en kleurrijk geheel met geweldige achtergrondgeluiden. Je waant je hierbij echt onder water tussen kleurige vissen, zeepaardjes en andere zeedieren. De Fishy Fortune heeft 5 rollen en drie rijen en je kunt inzetten op 1 tot 10 winlijnen. Op de gokkast zie je onderin de buttons die je moet gebruiken om hem te kunnen spelen en links onderin zie je een sleuteltje met daaronder de verschillende spelinstellingen betreffende het geluid. Wanneer je op het luidsprekertje ernaast klikt kun je Fishy Fortune spelen met of zonder geluid. Met de auto-functie kun je het spel een aantal vooraf ingestelde speelrondes laten spelen zodat je niet steeds zelf op de knop hoeft te klikken. Aan de bovenkant van de gokkast zie je de steeds oplopende jackpot die je kunt winnen.

De spelregels van de videoslot Fishy Fortune

Wanneer je hebt bepaald met welke inzet per ronde je wilt gaan gokken op de Fishy Fortune kun je op de draaiknop klikken en vervolgens start het spel. Je wint bij drie gelijke symbolen op een actieve winlijn. Wat je precies kunt winnen dat kun je terug vinden op de paytable van de gokkast. Daar zie je alle combinaties met de daarbij behorende prijzen. De Fishy Fortune heeft ook een wild symbool. Deze is in de vorm van een schatkist en dit symbool mag alle andere symbolen vervangen om een winnende combinatie te maken behalve de jackpot en scatter symbolen. De winsten die je maakt met het wild symbool worden verdubbeld. Met het scattersymbool welke eruit ziet als een parel in een oester, kun je free spins verdienen. Heb je drie van deze symbolen dan krijg je 10 free spins, heb je 4 parels dan krijg je 20 free spins en heb je 5 parels dan krijg je 30 free spins. De winsten die je maakt bij de free spins worden met drie vermenigvuldigd uitgezonderd de jackpot winsten. De jackpot kun je winnen met het speciale jackpotsymbool.

Beoordeling van videoslot Fishy Fortune

De Mooie Fishy Fortune videoslot is een eenvoudige gokkast met 10 winlijnen en een vaste muntwaarde. Doordat er geen ingewikkelde spelregels zijn is deze prachtige gokkast een spel voor elke speler, of je nu beginner of al een gevorderde speler bent. Groot voordeel is ook dat je deze gokkast gratis uit kunt proberen. Op die manier krijg je een goed beeld van deze mooie videoslot zonder dat het je geld kost.

Geef een reactie