Speluitleg

Omschrijving Flowers

De videoslot Flowers van Netent is een zeer grappige en eenvoudige gokkast. De bloemen die op de rollen voorkomen, zijn misschien niet de mooiste bloemen die je ooit hebt gezien, maar ze kunnen je wel heel erg gelukkig maken. De videoslot Flowers is erg kleurrijk en daarom ook prettig om te spelen. In totaal zijn er vijf rollen aanwezig op deze gokkast die allemaal los van elkaar draaien. Je kunt deze videoslot al spelen vanaf één eurocent per winlijn. Het maximaal in te zetten bedrag per winlijn is vijftig eurocent. De videoslot Flowers heeft dertig verschillende winlijnen. In totaal kun je maximaal voor 75 euro per draai spelen. Deze gokkast biedt een maximale prijs van 37.500 euro aan.

Flowers videoslot van Net entertainment heeft een mooie knop ontwikkeld waardoor je in één klik met de maximale inzet speelt. Je hoeft alleen maar op max bet te klikken en je speelt voor 75 euro per draai. Daarnaast kun je er bij Flowers videoslot ook ervoor kiezen om zelf helemaal niet te draaien. Je kunt de computer de rollen voor jou laten draaien. Door op de knop autoplay te klikken, laat je de computer de rollen een aantal spelrondes voor jou draaien. Kijk toe en wacht totdat je een mooie prijs bij Flowers videoslot wint.

Spelregels Flowers

Bij de videoslot Flowers komen ook wild symbolen voor. In bijna elke videoslot van Netent komen deze voor en dus mogen ze ook niet bij Flowers videoslot ontbreken. Een wild symbool vervult de functie van een willekeurig symbool op de rol behalve het scattersymbool. Hierdoor kun je mooie combinaties maken en is de kans op een geldprijs nog groter. Als je op elke rol een wild symbool hebt, dan win je maar liefst een bedrag van 2500 euro. Naast de wild symbolen komen er ook symbolen voor waarop ‘free spin’ staat. De symbolen kunnen voorkomen in een enkele of een dubbele symbool. Vanaf vier of meer free spin symbolen krijg je free spins. Bij Flowers videoslot zorgen de free spins symbolen ook nog eens voor een vermenigvuldiging van het bedrag.

Bij Flowers videoslot komen de symbolen voor in paren en alleen. De kans op een mooie combinatie wordt hierdoor alsmaar vergroot. Bekijk de paytable van de gokkast eens en zo weet je wat je allemaal te wachten staat. De paytable vind je links onderin het beeldscherm. Wat een mooie optie is van Flowers videoslot van Netent, is dat je de geluidsinstellingen kunt aanpassen. Zo kun je de geluidseffecten en de sfeer geluiden aan en uit zetten. Het is mogelijk om de videoslot eerst gratis uit te proberen en daarna pas voor het echte geld te spelen. Hierdoor krijg je een goede indruk van hoe het spel werkt en wat je er allemaal op kunt winnen. Door de vermenigvuldigingsfactoren kunnen de geld prijzen bij Flowers videoslot tot een absurd hoog bedrag oplopen.

Beoordeling Flowers videoslot

De videoslot Flowers is een grafisch mooie game en door de frisse uitstraling is het zeer prettig om de game te spelen. Ook de wild symbolen zijn een erg mooie functie van de game. Hierdoor kun je nog gemakkelijker wincombinaties maken. Iedereen die een videoslot game speelt, wil natuurlijk free spins verdienen. Ook dat is mogelijk bij Flowers videoslot. Het verkrijgen van free spins zorgt alleen maar voor extra geld en mooie prijzen.

Geef een reactie