Speluitleg

Omschrijving videoslot Frankenstein

De Netent videoslot Frankenstein is de eerste videoslot welke voortkomt uit een samenwerking tussen Netentertainment en de Universal Studios en is gebaseerd op, zoals de naam al doet vermoeden, de griezelfilm Frankenstein. Bij deze videoslot speel je op 5 rollen, 3 rijen en kun je inzetten op 20 winlijnen. De Frankenstein heeft een aantal speciale features en bonusspellen. Zo zul je de Linked Wild jokers tegenkomen in de vorm van lightning wild en Fire wild symbolen die zich uitspreiden over de rollen en op die manier twee of meer naastgelegen symbolen in wilds veranderen. Hiermee maak je nog meer kans op winnende combinaties. Bij het hoofdspel verschijnt het Lightning wild symbool op de 2e, 3e en 4e rol en deze vervangt alle symbolen behalve de scatter symbolen. Met de button max.inzet kun je met de maximale inzet spelen. Als je op de auto play knop klikt kun je een aantal rondes selecteren en vervolgens speelt de Frankenstein slot automatisch deze rondes. Je kunt deze altijd stop zetten. Op de paytable van de Frankenstein kun je terug vinden welke winnende combinaties er zijn er de daarbij behorende prijzen. Links onderaan deze gokkast kun je een aantal spelinstellingen gebruiken zoals snel draaien, animaties, geluid en grafische kwaliteit.

Spelregels van de Frankenstein

Bij het gokken op de Netent videoslot Frankenstein begin je met het instellen van de muntwaarde waarmee je wilt spelen en het aantal winlijnen. Vervolgens klik je op de knop draaien en dan start het spel. Heb je gekozen voor max. inzet dan start het spel automatisch en gebruik je de auto play functie dan speelt het spel automatisch het aantal door jou gekozen speelrondes. De winsten die je maakt op de winlijnen wordt vermenigvuldigd met het aantal per lijn door jou ingezette munten en alleen de hoogste winst per actieve winlijn wordt uitbetaald. Als je gelijktijdig winst maakt op andere winlijnen worden deze bij elkaar opgeteld. Wanneer je 3 of meer scattersymbolen hebt dan levert je dat 10 free spins op. Op de winlijnen worden de winsten die je maakt tijdens de free spins vermenigvuldigd met 1 tot 5 keer. Als de free spins draaien worden er andere rollen gebruikt. Deze rollen hebben een multiplier-symbool, het lightning wild symbool wordt vervangen door het fire-symbool op rol 2, 3 en 4 en het fire-wild symbool zet twee of meer naastgelegen symbolen in brand waardoor ze wild worden. Hierdoor is je kans op winst nog hoger. Als je free spins draaien win je met 2 of meer scatters weer extra free spins. Twee scattersymbolen leveren je 5 free spins op en 3 scattersymbolen leveren je 10 extra free spins op. Deze free spins worden automatisch opgeteld bij de free spins die je al hebt.

Beoordeling Frankenstein

Deze prachtige videoslot met een uniek thema is naar onze mening een geweldig slot welke je veel speelplezier zal opleveren naast de kans op het winnen van mooie geldbedragen. Door zijn mooie grafische vormgeving en de verschillende spelinstellingen is deze videoslot een slot waarbij je je niet snel zult gaan vervelen.

Geef een reactie