Speluitleg

Omschrijving Fruit Shop videoslot

De naam verklapt het eigenlijk al maar het thema van de videoslot Fruit Shop is uiteraard fruit. Deze mooie gokkast is ingericht met fruitsymbolen en ook de buitenkant ziet er als het ware uit als een fruit winkel. De videoslot Fruit Shop van Netent geeft een frisse uitstraling en het is dan ook zeker een videoslot waar je met veel plezier op kunt gokken. De gokkast bevat vijf rollen die elk afzonderlijk van elkaar draaien. In totaal zijn er vijftien verschillende winlijnen bij de videoslot van Fruit Shop. De minimale inzet van deze game is één eurocent en er kan tot maximaal één euro per winlijn worden gespeeld. In totaal kun je per draai dus maximaal met 150 euro spelen.

De Fruit Shop videoslot heeft een functie welke in een keer de maximale inzet voor jou op het spel zet. Hierdoor hoef je zelf niet meer alles instellen en kun je door één klik voor de maximale inzet spelen, dit doe je door op de knop max bet te klikken. Wat de Fruit Shop videoslot van Netent nog meer heeft, is een knop autoplay. Als je op deze knop klikt, kun je een aantal speelrondes invoeren en de computer draait dan dat aantal speelrondes voor jou. Je hoeft dus niet meer voor elke beurt te klikken, maar je kunt gewoon toekijken en zien of je iets wint of niet. Deze kleurrijke videoslot van Fruit Shop biedt een maximaal te winnen bedrag van maar liefst 80.000 euro aan.

Spelregels van de Fruit Shop

De Fruit Shop videoslot heeft een aantal leuke extra opties in het spel. Zo komen er bij deze gokkast ook wildsymbolen voor. Als een winlijn een wildsymbool bevat dan wordt de prijs verdubbeld. Dit is natuurlijk mooi meegenomen want zo verdien je alleen maar meer geld. Ook kun je bij deze game free spins verdienen. Dit doe je door een combinatie van fruitsymbolen te maken. En om het allemaal nog mooier te maken, wordt het bedrag dat je wint bij het verkrijgen van een free spin ook nog eens verdubbeld. Je wint dus eigenlijk twee prijzen in één.

Het is mogelijk om de instelling van de Fruit Shop videoslot te wijzigen. Dit doe je door op het sleutel icoontje te klikken dat linksonder het beeldscherm staat. Je kunt bijvoorbeeld de grafische kwaliteiten van de videoslot Fruit Shop wijzigen. Vooral mensen met een wat langzamere computer is aan te raden de grafische kwaliteiten wat lager te zetten. Hiernaast kun je ook de geluidseffecten aan of uit zetten. Als je de Fruit Shop videoslot vaker speelt, dan is er zelfs een optie dat je het intro screen niet telkens hoeft te zien. Het is mogelijk om de game op fullscreen te spelen, je hoeft dan alleen maar op fullscreen te klikken, rechts onderin het beeldscherm en je speelt Fruit Shop in het groot.

Beoordeling Fruit Shop videoslot

De videoslot Fruit Shop is een mooie game met frisse kleuren. Het is erg leuk en je zult je niet snel vervelen wanneer je op deze gokkast gaat spelen en de te winnen prijzen zijn ook nog eens behoorlijk hoog. Het leuke aan deze videoslot is dat je twee prijzen in één kan winnen. Zo kun je gratis spins en een verdubbeling van je prijs tegelijk winnen. Het is dus eigenlijk een videoslot met alleen maar voordelen. De Fruit Shop videoslot is zeer geliefd bij de ervaren gokkers.

Geef een reactie