Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Funky Monkey

De videoslot Funky Monkey is een echt apenspel. Je ziet op de rollen symbolen van bananen, palmbomen, hutjes en en trommels en op de gokkast zelf zit er een grote gezellige aap naar je te kijken. Op deze videoslot speel je het spel op de drie rollen met 1 tot 3 actieve winlijnen. Boven de rollen zie je het winschema. Daarop zie je de combinaties die je nodig hebt om de daarbij behorende prijzen te winnen. Afhankelijk van je inzet lichten de bedragen achter de symbolen op. De knoppen waarmee je dit spel speelt zie je onder de rollen. Met Een Inzet stel je je inzet waar je per ronde mee wilt spelen in, met Max inzet stel je de maximale inzet per speelronde is en met de Draaien knop activeer je een speelronde. De muntwaardes zijn eenvoudig aan te passen door op de plus of de min naast het bedrag te klikken. Bij deze slot lopen de muntwaardes van 1 eurocent tot en met 5 euro.

Boven aan de videoslot zie je een luidsprekertje en een sleuteltje. Met het luidsprekertje stel je het geluid tijdens het spelen in en onder het sleuteltje bevinden zich een aantal spelopties en de uitgebreide spelregels van dit spel. Ook kun je gebruik maken van de Autoplay. Hiermee laat je het spel een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen zodat je niet steeds op de Draaien knop hoeft te klikken.

Spelregels van videoslot Funkey Monkey

Als je deze slot gaat spelen begin je met het bepalen en instellen van het bedrag waar je mee wilt gaat spelen. Dit kun je na elke ronde weer veranderen. Vervolgens klik je op de knop Draaien waarna het spel begint. Je wint een prijs als er een combinatie verschijnt zoals deze te zien zijn op de wintabel. De uitbetalingen die in de tabel vermeld staan worden vermenigvuldigd met de muntwaarde en niet met de lijninzet. Wanneer je meer winnende combinaties hebt dan worden je prijzen bij elkaar opgeteld.

Beoordeling videoslot Funkey Monkey

De videoslot Funkey Monkey is een grappige en zeer eenvoudig te spelen casinospel. Je kunt deze slot spelen met 3 eurocent maar ook met 15 euro per speelronde en daarom is dit spel dan ook geschikt voor elke portemonnee. Ook bij dit spel is het zo dat hoe hoger je inzet, des te hoger zullen je prijzen zijn. Er is de mogelijkheid om deze slot gratis te spelen maar het is natuurlijk veel spannender om meteen met echt geld te gaan gokken zodat je ook echt prijzen kunt winnen.

Geef een reactie