Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Gladiator

Zoals de naam al doet vermoeden is videoslot helemaal in het teken van de Gladiatoren. Deze prachtige videoslot heeft mooie symbolen en spannende achtergrondgeluiden. De Gladiator videoslot heeft 5 rollen en 3 rijen en je kunt gokken op 25 winlijnen. Als je wilt gokken op deze mooie slot gebruik je de knoppen die je onder de rollen ziet. De Draaien knop activeert een speelronde. Met de Wedden knop kun je je gewonnen prijzen verdubbelen. De Max inzet knop gebruik je om de maximale inzet in te stellen per draaironde. Met Lijnen en Inzet per lijn stel je het aantal winlijnen in en de inzet die je per lijn wilt spelen. De Autostart kun je gebruiken om het spel automatisch te laten spelen en de muntwaardes pas je aan door er op te klikken. De muntwaardes lopen van 1 eurocent tot 5 euro per speelronde. Onder de muntwaardes zie je Info. Als je daar op klikt krijg je een uitgebreid overzicht van de winnende combinaties en de daarbij behorende prijzen.

Rechts boven aan de rollen zie je een luidsprekertje en een sleuteltje. Met het luidsprekertje stel je het geluid in tijdens het spelen en onder het sleuteltje zie je een aantal spelopties en de uitgebreide spelregels van het spel. Links onder de rollen zie je de knop met Kassa. Als je met echt geld wilt gaan gokken dan kun je daar op klikken en vervolgens geld op je account storten.

Spelregels van videoslot Gladiator

Je begint het spel met het instellen van het bedrag waar je per ronde mee wilt gaan gokken en het aantal winlijnen die je wilt activeren. Daarna klik je op draaien en de rollen gaan draaien en het spel begint. Je wint een prijs bij drie of meer dezelfde symbolen op een actieve winlijn van uiterst links naar rechts. Als je precies wilt weten wat je kunt winnen dan moet je op de Info tabel kijken. Met de speciale features kun je extra prijzen winnen. Drie of meer scattersymbolen starten het bijzondere Colosseum bonusspel. Je krijgt dan een aantal vakken te zien waaruit je moet gaan kiezen. De eerste rij heeft een aantal gratis spellen. De tweede rij een aantal vermenigvuldigers voor de gratis spellen, de derde rij een aantal scatters en de vierde rij bevat een aantal Wildsymbolen. Bij elke keus win je een van de vier mogelijkheden. Daarnaast is er nog een speciale Gladiator bonus. Wanneer je drie helmen op een willekeurige plek op de rollen 2, 3 en 4 hebt dan krijg je negen helmen te zien waaruit je er een aantal mag kiezen. Elke helm staat voor een extra geldprijs.

De winsten die je maakt tijdens het spelen op de videoslot Gladiator kun je nog eens verdubbelen met de speciale Wedden functie. Hierbij moet je voorspellen of de volgende kaart die er getrokken wordt zwart of rood zal zijn. Heb je het goed dan verdubbel je je winst, heb je het fout dan verlies je gewonnen credits. Met deze functie kun je je prijs tot 2.500 euro verdubbelen.

Beoordeling videoslot Gladiator

Gladiator is een prachtig uitgevoerde videoslot met mooie symbolen en spannende achtergrond geluiden. Door de speciale features kunnen je winsten oplopen tot grote hoogtes. Wanneer je deze videoslot eerst gratis wilt spelen dan krijg je een bepaald bedrag aan oefengeld. Door op Kassa te klikken kun je met echt geld gaan spelen.

Geef een reactie