Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Global Traveler

Als je gaat gokken op videoslot Global Traveler dan ga je mee op wereldreis naar veel mooie landen. Je ziet op de rollen symbolen van onder andere de Toren van Pisa, de Eiffeltoren, de piramides van Egypte en het Vrijheidsbeeld in New York. Steeds wanneer je op de Draaien knop klikt hoor je een vertrekkende trein waardoor je nog meer in de sfeer komt van het reizen. De videoslot Global Traveler heeft vijf rollen en drie rijen en je kunt inzetten op 20 winlijnen met verschillende muntwaardes. De muntwaardes kun je aanpassen door op de plus of de min te klikken welke je rechtsonder de rollen ziet. Met de Draaien knop activeer je een speelronde. De Max inzet knop gebruik je om de maximale inzet per speelronde in te stellen. Met de Lijnen en Inzet stel je het aantal winlijnen in en de inzet die je per winlijn wilt spelen. Wanneer je op Betaaltabel klikt dan krijg je een uitgebreid overzicht te zien van de winnende combinaties en de prijzen die daarbij horen.

Rechts boven de rollen zie je een sleuteltje en een luidsprekertje. Met het sleuteltje kun je een aantal spelopties instellen en de uitgebreide spelregels lezen. Met het luidsprekertje stel je het geluid tijdens het spelen in. Als je het spel met echt geld wilt spelen dan kun je op de knop Kassa klikken die je links onder de rollen ziet.

Spelregels van videoslot Global Traveler

Je begint met het bepalen en instellen van het bedrag en het aantal winlijnen waar je mee wilt gaan gokken. Dit is natuurlijk na elke speelronde weer te veranderen. De muntwaardes war je uit kunt kiezen lopen van 1 eurocent tot 5 euro per draai. Wanneer je dit hebt gedaan kun je op de Draaien knop klikken en start het spel. Bij het verschijnen van drie of meer dezelfde symbolen op een actieve winlijn van uiterst links naar rechts win je een prijs. Alleen de hoogste winst per winlijn wordt uitbetaald. De prijzen die er te winnen zijn kun je terug vinden op de Betaaltabel. Met de Joker, Scatters en Bonus symbolen maak je kans op het winnen van extra prijzen. Het joker symbool wordt uitgebeeld door een vliegtuig en deze mag alle andere symbolen vervangen voor het completeren van een winnende combinatie, behalve de scatters en bonussymbolen. Bij drie of meer scattersymbolen, welke uitgebeeld worden door tickets, krijg je 10 gratis spins. Bij het verschijnen van drie of meer bonussymbolen op een actieve winlijn start de speciale bonusronde. Bij dit bonusspel kun je een aantal koffers kiezen als je bonussymbolen had. Elke koffer heeft een ander bedrag en deze bonus uitbetalingen worden vermenigvuldigd met de lijninzet.

Beoordeling videoslot Global Traveler

Deze leuke en kleurige videoslot heeft mooie symbolen van allerlei bezienswaardigheden over de hele wereld. De Global Traveler is een gemakkelijk te spelen videoslot en doordat er met zowel hoge als lage bedragen ingezet kan worden is hij geschikt voor elk budget. Als je niet meteen met echt geld wilt spelen dan kun je hem ook eerst gratis spelen en kijken hoe hij werkt en wat hij je te bieden heeft.

Geef een reactie