Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Great Blue

Deze prachtige videoslot is, zoals de naam al doet vermoeden, helemaal gebaseerd op de zee en alles wat daarbij hoort. Als je gaat gokken op deze slot dan speel je op 5 rollen en drie rijen. Je kunt bij deze videoslot inzetten op 25 winlijnen. Op de rollen zie je mooie symbolen van kleurige vissen, zeesterren, zeepaardjes, schildpadden enzovoort. Onder de rollen zie je de knoppen die je gebruikt tijdens het spelen. Met de Draaien knop speel je het spel. Daarnaast zie je de wedden knop, hiermee kun je je gewonnen prijs verdubbelen. Met de Max inzet knop stel je het maximale bedrag in wat je per speelronde kunt spelen. Met Inzet per lijn stel je je lijninzet in en met Lijnen het aantal speellijnen welke je actief wilt maken. Met de auto start kun je het spel een aantal speelrondes laten spelen zonder dat je op de startknop hoeft te klikken. Wanneer je op de muntwaarde klikt krijg je een overzichtje te zien van de muntwaardes waar je Great Blue mee kunt spelen. Om de te winnen prijzen te zien moet je op Info klikken waarna je een duidelijk voerzicht krijgt van alle winnende combinaties.

Boven aan het spel kun je met het luidsprekertje het geluid tijdens het spelen instellen en met het sleuteltje ernaast zijn er verschillende spelopties te gebruiken. Je kunt dit spel eerst gratis spelen en als je met echt geld wilt gaan gokken dan klik je op Kassa waarna je geld op je account kunt storten.

De spelregels van videoslot Great Blue

Als je hebt ingesteld met welke inzet je wilt gaan spelen dan klik je op Draaien. Vervolgens begint het spel. Je wint een prijs bij drie of meer gelijke symbolen op een actieve winlijn. Deze moeten zich van uiterst links naar rechts op de lijn bevinden en alleen de hoogste winst per winlijn wordt uitbetaald. Met de extra features kun je nog meer prijzen winnen. Het wild symbool, welke er uit ziet als een grote orka, mag alle andere symbolen vervangen behalve de scatter, en verdubbeld bovendien alle winsten. Het scatter symbool levert je free spins op en een vermenigvuldiger tot 15 keer. Bij drie of meer schelpen met een parel er in win je 8 gratis draaien met een vermenigvuldiger van 2 keer bij het starten van het bonusspel. Je wint dan extra prijzen met het speciale bonusspel waarbij je schelpen moet uitkiezen.

Met het Wedden spel kun je je gewonnen prijzen verdubbelen. Hierbij moet je kiezen of de volgende kaart rood is of zwart. De limiet tot verdubbelen is 2.500 euro.

Beoordeling videoslot Great Blue

De Great Blue is een mooie en kleurrijke videoslot. Door de vele extra features zijn er flinke geldprijzen te winnen. Deze videoslot is beslist niet moeilijk te spelen maar als je niet meteen met echt geld wilt spelen kun je hem ook eerst gratis gokken.

Geef een reactie