Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Halloween Fortune

Videoslot Halloween Fortune is een prachtige en kleurrijke videoslot welke helemaal geïnspireerd is op het Halloween feest. Je ziet symbolen op de rollen van heksen, pompoenen, zwarte katten, doodskoppen en spannende drankjes. De muziek op de achtergrond maakt het plaatje erg compleet en breng je helemaal in de goede sfeer. Deze mooie videoslot heeft 5 rollen en drie rijen. Je kunt inzetten op 1 tot en met 20 winlijnen met muntwaardes. Wanneer je het spel hebt geopend zie je onder de rollen de diverse knoppen die je moet gebruiken om het spel te spelen. Met de Spin knop activeer je een draaironde. De Autoplay kun je gebruiken om het spel automatisch te laten spelen zodat je niet steeds op de Spin knop hoeft te klikken. Met de Gamble knop kun je je gewonnen prijzen verdubbelen. Met de Bet max knop kun je de maximale inzet per speelronde instellen. De Line bet en Lines knop zijn om het aantal winlijnen in te stellen en de inzet per winlijn. Als je precies wilt weten wat je allemaal kunt winnen dan moet je op de knop Info klikken, je krijgt dan een duidelijk overzicht van de winnende combinaties en de prijzen die er bij horen.

Boven aan de rollen aan de rechterkant zie je een sleuteltje en een luidsprekertje. Als je op het luidsprekertje klikt kun je het geluid tijdens het spelen instellen. Onder het sleuteltje vind je nog een aantal spelopties en de uitgebreide speregels van videoslot Halloween Fortune. Je kunt deze gokkast eerst gratis spelen en als je besluit om met echt geld te gaan gokken dan klik je op Kassa links onder de rollen en kun je geld op je account storten.

Spelregels van videoslot Halloween Fortune

Je begint met het bepalen en instellen van de inzet en het aantal winlijnen waarmee je wilt gaan spelen. Vervolgens klik je op de knop Spin en de rollen gaan draaien. Je wint een prijs bij drie of meer dezelfde symbolen van uiterst links naar rechts op een actieve winlijn. Deze prijzen kun je verdubbelen met de extra Gamble functie. Hierbij moet je voorspellen of de volgende kaart die je gaat zien een rode of zwarte zal zijn. Heb je het goed dan verdubbel je je prijs, heb je het fout dan verlies je je gewonnen prijs. Bij deze Gamble functie kun je je prijzen tot 2.500 euro verdubbelen. Dan zijn er met de speciale features nog veel extra prijzen te winnen. Het symbool van de pompoen is een wild symbool en deze telt als een soort joker. Hij mag elk ander symbool vervangen behalve de scatter en het bonussymbool. Bij drie of meer scattersymbolen krijg je een extra prijs, afhankelijk van je inzet. Met het bonussymbool op de eerste en vijfde rol start het speciale bonusspel. Hierbij moet je heksen en brouwsels kiezen voor een aantal free spins en een multiplier. Je kunt bij dit bonusspel tot 20 free spins winnen met een multiplier tot 10 keer je prijs.

Beoordeling videoslot Halloween Fortune

De Halloween Fortune is grafisch erg mooi uitgevoerd met prachtige symbolen en je komt helemaal in de goede stemming door de speciale achtergrondgeluiden. Deze slot heeft veel te bieden door de extra features en het mooie bonusspel. Speel hem eerst gratis voordat je besluit om met echt geld te gaan gokken.

Geef een reactie