Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Haunted House

Videoslot Haunted House is helemaal in de sfeer van gevaarlijke vampieren. Je ziet op deze mooi uitgevoerde slot symbolen van doodskisten, knoflook, vleermuizen, messen en vampieren. Het is een videoslot welke op drie rollen gespeeld wordt met 1 tot 5 winlijnen. Onder de rollen zie je knoppen die je nodig hebt om het spel te spelen. Met de knop Een Inzet stel je het aantal winlijnen in, met de Draaien knop activeer je een spelronde en met de Max. Inzet knop kun je de maximale inzet per draai instellen. De muntwaardes lopen van 1 eurocent tot 5 euro per draai en deze kun je eenvoudig aanpassen door op de plus of min te klikken naast het bedrag. De prijzen die je kunt winnen met de winnende combinaties staan afgebeeld in het winschema boven de rollen. Links en rechts naast de rollen staan in de vakjes vermeld met hoeveel je aan het spelen bent en de winsten die je hebt gemaakt.

Je kunt bij deze videoslot het geluid naar wens instellen tijdens het spelen. Dit doe je door te klikken op het luidsprekertje welke je rechts boven in het spel ziet. Onder het sleuteltje ernaast bevinden zich een aantal spelopties. Ook kun je daar de uitgebreide spelregels van het spel terug vinden. Met de Autoplay functie kun je het spel een aantal vooraf ingestelde speelrondes laten draaien zodat je niet steeds op de Draaien knop hoeft te klikken. Je kunt dit spel gratis gokken en als je met echt geld wilt gaan spelen dan klik je op Kassa links onder aan het spel.

Spelregels van videoslot Haunted House

Als je dit spel wilt gaan spelen dan begin je met het bepalen en instellen van de inzet waar je mee wilt gaan gokken. Dit kun je natuurlijk na elke speelronde weer veranderen. Je kunt deze gokkast met 1 eurocent tot 25 euro per draai spelen. Vervolgens klik je op de knop Draaien en het spel gaat beginnen. Je wint een prijs als je een combinatie hebt gedraaid die overeenkomt met een van de combinaties uit het winschema. Speel je op meerdere winlijnen en heb je meer winnende combinaties dan worden de prijzen bij elkaar opgeteld. De winsten die je maakt worden eerst vermeld in het vakje rechts naast de rollen en verplaatsen dan naar je account. De uitbetalingen zoals die vermeld staan in het winschema worden vermenigvuldigd met de muntgrootte en niet met de lijninzet.

Beoordeling videoslot Haunted House

De Haunted House videoslot is een gemakkelijk te spelen mooi en spannend uitgevoerd spel welke geen ingewikkelde spelregels heeft en waarbij je kunt spelen met een zeer lage en een zeer hoge inzet. Hoe hoger je inzet is des te hoger zullen je winsten zijn. Je kunt deze slot eerst gratis gokken voordat je besluit om met echt geld te gaan spelen.

Geef een reactie