Speluitleg

Omschrijving videoslot Heist

De videoslot Heist van Betsoft is een criminele gokkast. Voordat de game begint is dan ook een afbeelding van een overvaller te zien die een kluis vol geld probeert te openen. De videoslot heeft in totaal vijf rollen die allemaal los van elkaar ronddraaien. Op de rollen zijn dan ook afbeeldingen te zien van criminele dingen. Met de vijf rollen is het mogelijk om op dertig verschillende winlijnen te spelen bij Heist videoslot. De inzet per winlijn kun je zelf ook nog eens bepalen. Dit kun je instellen op vijf verschillende niveaus.

Vanaf vijf eurocent is het al mogelijk om de videoslot Heist te spelen. De maximale inzet per winlijn is één euro. Als je met dertig winlijnen, level vijf en één euro per winlijn speelt, dan speel je voor maximaal 150 euro per draai. Dit is natuurlijk een behoorlijk bedrag, maar de te winnen prijzen zijn dan ook erg hoog. Dit bedrag kan je in één keer inzetten door op de knop max bet te klikken. Deze vind je naast de grote rode knop spin. Bepaal zelf hoeveel je inzet bij Heist videoslot en stel alles naar eigen wens in.

Spelregels videoslot Heist

De videoslot Heist van Betsoft heeft vele extra opties binnen de game. Zo kun je naast het winnen op de reguliere winlijnen ook nog eens extra feature games spelen. De Glass Cutter feature wordt geopend zodra je drie of meer glass cutter symbolen op een actieve winlijn hebt gedraaid. Kies een van de drie symbolen en ontvang hiervoor veel geld. Je kunt tot wel drie instant prijzen verdienen bij deze feature van videoslot Heist. De feature 2x wild reel is ook aanwezig bij deze videoslot. Draai het c4 symbool op positie twee van de middelste rol om een elektrische ontploffing te doen. De prijzen die je wint tijdens het draaien worden dan met een getal vermenigvuldigd.

Scatter drills feature zijn ook een onderdeel van de videoslot Heist. Draai drie of meer van deze drillboor symbolen om prijzen te winnen. Draai je drie van deze symbolen, dan win je 750 credits. Als je vijf symbolen op de rollen hebt staan, dan win je tot maar liefst 7500 credits. De te winnen prijzen kunnen dus hoog oplopen bij videoslot Heist. Het verkrijgen van een bonusronde bij deze gokkast is ook aanwezig. Draai drie of meer kluis symbolen en een bonusronde zal worden geopend. Probeer een van de kluizen te openen en ontvang een hoop geld als dit lukt. Bekijk de prijstabel eens om te zien wat Heist videoslot je allemaal te bieden heeft. De prijs tabel vind je rechts bovenin het beeldscherm. Alles is bij deze videoslot naar eigen wens in te stellen. Zo kun je zelf kiezen voor welk bedrag je bij Heist videoslot speelt. Ook het geluid kun je aan en uit zetten bij deze game. Probeer de videoslot eerst een paar keer gratis uit voordat je begint met echt geld.

Beoordeling Heist videoslot

De videoslot Heist is een criminele game. Zo valt er naast de overval op de bank veel meer geld te winnen bij deze videoslot. Win behalve op de winlijnen ook via speciale feature games. Deze worden geopend zodra er een speciale combinatie is gemaakt op de rollen. Bekijk de prijstabel van Heist videoslot eens om te zien welke feature games je kunt spelen.

Geef een reactie