Speluitleg

Spelomschrijving HiLoSwitch

HiLoSwitch is een eenvoudig kaartspel waarbij je moet voorspellen of de volgende kaart hoger of lager zal zijn. Het is een progressief wedspel wat gespeeld wordt met 3 pakken van 52 kaarten. Als je het HiLoSwitch spel van Netent opent kom je terecht op een eenvoudig maar mooi uitgevoerd speelveld. Op dit speelveld zie je in het midden drie vakken waar je kaarten in worden gedeeld en het ronde Bet vak waar je je inzet moet plaatsen. Onderaan zie je de buttons waarmee je kunt bepalen of je een nieuwe inzet wilt plaatsen, wilt spelen met dezelfde inzet en de button met Delen. Rechtsonder zie je de verschillende fiches met hun eigen waarde en links onder het sleuteltje staan een aantal spelopties waarmee je achtergrondgeluiden kunt aanpassen en de snelheid van het spel. Je kunt door te klikken op het luidsprekertje het spel spelen met of zonder geluid. Wanneer je met je muis over het min/max teken beweegt dan zie je de paytable waarop je de uitbetalingen van het HiLoSwitch spel vermeld ziet staan.

Spelregels van HiLoSwitch

Het spel wordt gespeeld met drie pakken kaarten welke na elke ronde opnieuw worden geschud. De kaarten 2-10 tellen hun eigen waarde, de azen tellen als 1, de boeren als 11, vrouwen als 12 en heren als 13 punten. Je begint met het plaatsen van een inzet waarna er drie open kaarten worden gedeeld. Aan het begin van het spel krijg je een aantal kansen om kaarten in te wisselen en als je nog inwissel kansen over hebt mag je deze kaarten wisselen. Vervolgens moet je voor een van de kaarten hoger of lager wedden en wordt er een nieuwe kaart gedeeld. Als de nieuwe kaart overeenkomt met je voorspelling van hoger of lager dan win je. Is je voorspelling niet goed of als het gelijk is dan verlies je je inzet. In het vak met de potentiele winst voor de hoger lager weddenschap die je hebt gekozen wordt je winst weergegeven. Het spel gaat verder met progressieve winst tot je besluit om uit te laten betalen of wanneer je verliest. De progressieve winst heeft een maximum welke wordt weergegeven in de uitbetalingstabel.

Beoordeling HiLoSwitch

HiLoSwitch is een leuk en eenvoudig spel en niet moeilijk te spelen. Het hoger lager spel is voor iedereen wel bekend en het feit dat je het voor echt geld kunt spelen maakt het een boeiend en spannend gokspel. Het speelveld is erg overzichtelijk en duidelijk en als je niet meteen met echt geld wilt spelen dan is het een groot voordeel dat je het eerst gratis kunt oefenen.

Geef een reactie