Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Hitman

De videoslot Hitman is een echte thriller onder de gokkasten. Bij deze videoslot draait het allemaal om Agent 47 welke cool en zeer gevaarlijk is. Hij heeft een groot assortiment wapens zoals sniper geweren, pistolen en messen welke je ook als symbolen op de rollen voorbij ziet komen. Deze videoslot van Microgaming is erg mooi en realistisch uitgevoerd met zeer spannende en toepasselijke achtergrond geluiden. Hitman is een slot met 5 rollen en 3 rijen. Je ziet onder aan de gokkast dat je op 15 verschillende winlijnen kunt gokken. De muntwaardes waar je per speelronde mee kunt spelen zijn 1, 2, 5, 10, 20 en 25 eurocent. Met de button Bet. Max kun je het maximale aantal munten per speelronde instellen en bij deze videoslot is dat 300 munten per draai. Wanneer je niet steeds zelf op de Spin knop wilt klikken dan kun je deze slot ook in de Regular mode spelen. Je hebt dan als extra de Auto Play functie waarmee je deze gokkast 5 of 10 speelrondes automatisch kunt laten spelen. Op de View Payout vind je een uitgebreid schema van de winnende combinaties met de daarbij behorende prijzen. Als je Hitman zonder geluid wilt spelen dan moet je op het luidsprekertje klikken welke je rechts boven aan het spel ziet. Voor de uitgebreide spelregels kun je op het vraagteken ernaast klikken.

De spelregels van videoslot Hitman

Wanneer je deze spannende videoslot wilt gaan spelen begin je met het bepalen en instellen van je inzet per speelronde. Als je dit hebt gedaan kun je op de Spin button klikken om het spel te starten. Je wint bij drie dezelfde symbolen van uiterst links naar rechts op een actieve winlijn. Op de paytable van de videoslot kun je zien welke prijzen er allemaal te winnen zijn en met welke symbolen je het meeste kunt winnen. Extra prijzen kun je winnen met de free spins en de speciale bonus spellen. Je krijgt 18 free spins wanneer je het symbool met het getal 18 minimaal drie keer in je scherm hebt staan. De winsten die je tijdens de free spins maakt worden vermenigvuldigd met twee. Ook maak je kans op grote prijzen met de twee bonus spellen, de Insignia bonus en de Contract bonus. Bij het Insignia bonusspel kun je tot 6000 munten winnen en bij het Contract bonusspel kun je tot maar liefst 27000 munten winnen. Deze bonus spellen mag je spelen bij drie bonussymbolen, het speciale bonussymbool voor deze bonus spellen bevindt zich op de 3e, 4e en 5e rol.

Beoordeling videoslot Hitman

Deze prachtige en zeer realistische slot moet je een keer gespeeld hebben. Door de mooie visuele technieken en geweldige studio sounds is deze slot een genot om op te spelen. Daarbij maak je ook nog eens kans op het winnen van grote geldprijzen door de free spins en zeer speciale bonus spellen. Je kunt Hitman ook eerst gratis spelen zodat je precies weet wat je allemaal te wachten staat en wat je allemaal kunt winnen op deze super mooie gokkast.

Geef een reactie