Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Romance

Deze grafisch erg mooi uitgevoerde videoslot neemt je mee op een reis vol met romantiek, vampieren en heel veel win kansen. De Immortal Romance videoslot heeft maar liefst 243 manieren om je te laten winnen en zit dan ook vol met free spins, wilds, multipliers en een bonusspel. Je ziet op de rollen mooie mysterieuze symbolen en hoort prachtige achtergrond muziek. Je speelt bij deze videoslot op vijf rollen en drie rijen. Je kunt inzetten met 1 tot 10 munten op draai en met maximaal 300 munten per speelronde spelen. Dit kun je instellen met de buttons die je onder aan het spel ziet. De muntwaardes waar je mee kunt spelen is 1 of 2 eurocent per draai. Wil je precies weten wat je kunt winnen dan moet je op de button met View Pay klikken. Je krijgt dan een duidelijk overzicht van alle winnende combinaties met daarbij behorende prijzen. Recht boven aan de videoslot zie je een vraagteken en een luidsprekertje. Klik je op het vraagteken dan krijg je een overzicht van de spelregels en klik je op het luidsprekertje dan kun je de Romance videoslot met of zonder geluid spelen.

Spelregels van videoslot Romance

Dit spel is een ideaal spel voor spelers die al enige ervaring hebben met het spelen van videoslots. Om het spel te starten klik je op de spin button nadat je hebt bepaald en ingesteld met hoeveel je per speelronde wilt gaan spelen. Je hebt een prijs bij drie dezelfde symbolen volgens de prijzen op de paytable. De verschillende hoofdrolspelers hebben allemaal een aantal free spins te bieden. Amber beidt je 10 free spins, Troy biedt je 15 free spins, Michael is goed voor 20 free spins en Sarah levert je 25 free spins op. Tijdens deze free spins maak je op vier verschillende manieren weer extra kans op het winnen van prijzen. Kijk op de paytable welke prijzen je allemaal extra kunt winnen. Met het speciale scatter symbool kom je in de Chamber of Spins, een extra spannend bonusspel waarbij je winsten nog eens worden vermenigvuldigd door het aantal ingezette munten. Het willekeurige Wild Desire symbool biedt 1 free spin aan en draait tot 5 rollen Wild voor kans op nog meer winsten.

Beoordeling videoslot Romance

Deze grafisch erg mooi uitgevoerde videoslot is bijzonder geschikt voor de speler die al enige ervaring heeft met het spelen van gokkasten en videoslots. Deze slot vol met tijdloze romantiek heeft maar liefst 243 manieren om je te belonen dus de kans dat je prijzen wint is dan ook erg groot. Je kunt deze videoslot ook gratis gokken zodat je weet hoe hij werkt en hoe je er op moet spelen, zonder dat het je geld kost. Je kunt daarna altijd nog beslissen of je met echt geld wilt gaan gokken op deze prachtige Romance videoslot.

Geef een reactie