Speluitleg

Omschrijving Jackhammer

De prachtige videoslot Jackhammer van Netent is een videoslot welke geheel is uitgevoerd in tekenfilmstijl. De Jackhammer heeft een vernieuwde engine waarbij de winnende combinaties tijdens een ronde bevroren blijven en de winsten daardoor nog hoger op kunnen lopen. Elk symbool draait bij deze videoslot onafhankelijk waardoor je kunt winnen op totaal 15 draaiende rollen. Bij de Jackhammer heb je de mogelijkheid om verschillende spelinstellingen te gebruiken. Klik je op het kleine sleuteltje linksonder dan kun je verschillende geluidseffecten instellen. De Jackhammer videoslot van Netent heeft 25 lijnen, 3 rijen en 15 afzonderlijke rollen. Je kunt inzetten met verschillende muntwaardes en als je met de maximale muntwaarde speelt dan is de maximum inzet 250 euro per draai. Wil je met de maximale inzet spelen dan klik je op de knop max. inzet en vervolgens begint het spel automatisch te draaien. Met de knop autoplay speel je automatisch met de hoogste inzet en met de vooraf ingestelde muntwaarde. Bijzonder is de Sticky win functie waarbij de rollen met winnende symbolen worden vastgehouden en de andere rollen door draaien voor kan op nog meer winsten. Op de paytable kun je de winnende combinaties zien met de daarbij behorende prijzen.

Spelregels van de Jackhammer

Bij het gokken op de Jackhammer videoslot van Netent bepaal je eerst met welke muntwaarde en op hoeveel lijnen je wilt gaan spelen. Kies je voor de maximale inzet en klik je op de bijbehorende knop dan start het spel automatisch. De winsten gelden opeenvolgend van helemaal links naar rechts op een inzetlijn. De gemaakte winsten op een inzetlijn worden vermenigvuldigd met het aantal munten die je hebt ingezet per lijn. De Jackhammer heeft ook wild symbolen die elk ander symbool mag vervangen behalve de scattersymbolen. Met de scattersymbolen kun je gratis draaien winnen of de sticky win functie starten. Bij 3 scatter symbolen start automatisch de sticky win functie waarbij de rollen met de winnende symbolen worden vastgehouden en de andere rollen doordraaien voor extra kans op winst. Als je geen winst meer maakt dan stopt de sticky win functie en worden alle winsten uitgekeerd. Bij 5 of meer scattersymbolen worden er free spins geactiveerd en deze speel je in de ronde die de free spins activeert. Als de free spins draaien maak je kans op nog meer free spins. De winsten die je maakt uit de free spins worden vermenigvuldigd met drie, exclusief de extra free spins. Met de auto play kun je de Jackhammer een aantal draaironden automatisch laten spelen. Het aantal ronden kun je vooraf aangeven en ten alle tijde weer stop zetten.

Beoordeling Jackhammer videoslot

Door het bijzondere thema van deze grafisch zeer mooi uitgevoerde videoslot is het een groot plezier om te gokken op deze super spannende gokkast. Bij de Jackhammer maak je extra veel kans op het winnen van grote geldprijzen door de bijzondere sticky win functie. Ook de verschillende spelinstellingen zorgen er voor dat je je helemaal in kunt leven in het spannende thema van de Jackhammer videoslot.

Geef een reactie