Speluitleg

Spelomschrijving en spelregels van Jackpot Darts

Jackpot darts is een erg leuk spel vooral voor de liefhebbers van het Dart spel. Bij deze game kun je verschillende weddenschappen afsluiten over de plaatst waar de drie dartpijltjes terecht zullen komen. Als je het spel hebt geopend zie je aan de linkerkant de verschillende wed opties en als je daar op klikt kun je precies zien met welke muntwaardes je kunt wedden en wat de uitbetalingen zijn. Op het dartbord zie je een enkele ring, een dubbele ring en een driedubbele ring, de outer bull en bullseye. De enkele ring is het grootste oppervlak op het dartbord en bestaat uit twee delen, het deel tussen de dubbele ring en een deel tussen de driedubbele ring en het andere deel tussen de driedubbele ring en de outer bull. De sectoren zijn ingedeeld met de kleuren geel en zwart en elke sector heeft een eigen getal welke aan de buitenkant geschreven staat van het dartbord. Elk pijltje welke binnen de enkele ring valt scoort zoveel punten als het getal van de sector.

Ook zie je twee smalle cirkels op het dartbord. De buitenste smalle cirkel is de dubbele ring en de binnenste is de driedubbele ring. Valt het pijltje binnen de dubbele ring dan scoort het dubbel de punten van de sector en valt het binnen de driedubbele ring dan scoort het drie keer de punten van de betrokken sector.

De smalle cirkel rond het bullseye is 25 punten waard. De bullseye is het midden van het dartbord en deze is 50 punten waard.

De weddenschappen die je kunt instellen zijn als volgt:

  • Singles – wedden hoeveel pijltjes binnen de enkele ring komen
  • Doubles – wedden hoeveel pijltjes binnen de dubbele ring terecht komen
  • Trebles – wedden hoeveel pijltjes er binnen de driedubbele ring komen
  • Outer bull – wedden dat minstens 1 pijltje inde outer bull terecht komt
  • Bulseye – wedden dat er tenminste 1 pijltje in het bullseye terecht komt
  • Ho/Mid/La – wedden dat de totale score van de drie pijltjes binnen een bepaald gebied valt
  • 1-20 singles – wedden dat er minstens 1 pijltje terecht komt in de enkele ring van een bepaalde sector. Klik hiervoor op het dartbord om een sector te selecteren

Het is mogelijk om bij dit spel het geluid naar wens aan te passen. Dit kun je doen met het luidsprekertje rechts boven in het scherm. Onder het sleuteltje bevinden zich een aantal spelopties en de uitgebreide spelregels van dit spel.

Beoordeling Jackpot Darts

Jackpot Darts is een super mooi spel en zeer geschikt voor de spelers die ook van het Dartspel houden. Bij dit spel zijn er veel mooie weddenschappen af te sluiten waardoor je kans op het winnen van flinke geldprijzen erg groot is. Speel het eerst gratis om te oefenen voordat je met echt geld gaat gokken.

Geef een reactie