Speluitleg

Omschrijving Jackpot 6000

De gokkast Jackpot 6000 van Netent is een mooi uitgevoerde gokkast en al jaren zeer populair. Op deze gokkast vind je 5 rollen, 5 lijnen, jokers, een kop- of munt spel en een Supermeter modus. Je kunt per speelronde inzetten op maximaal vijf lijnen en de minimum inzet is 1 munt op 1 inzetlijn. Maximale inzet is tien munten. Linksboven op de automaat zie je een uitbetalingstabel met de winnende combinaties. Op de joker uitbetalingstabel zie je voor elke inzet de winst voor drie jokers op een inzetlijn. De winst in de uitbetalingstabel wordt gehalveerd als je slechts met 1 munt hebt ingezet. Steeds als winst maakt bij de Jackpot 6000 dan kun je je winst verdubbelen met de kop of munt functie. Je maakt hierop 50% kans en kunt door blijven spelen zolang je wint maar je kunt er ook voor kiezen om je winst te incasseren. Zet je maximaal in en win je dan kun je naar de supermeter modus gaan. De inzetten zijn daar automatisch 20 munten op alle 5 inzetlijnen maar dan kun je ook meer winnen. Als je op twee willekeurige plekken een joker hebt dan krijg je een mysteriewinst uitbetaald.

Spelregels van de Jackpot 6000

Als je gaat gokken op de Jackpot 6000 van Netent dan begin je met het selecteren van het aantal winlijnen die je wilt spelen. Per lijn zet je standaard 1 munt in en om de inzet te verhogen klik je op inzetten. Om in 1 keer met de hoogste inzet te gokken klik je op Max inzet en dan beginnen de rollen automatisch te draaien. Bij de andere inzetten klik je op draaien. Bij winst lichten de winnende inzetlijnen op en wordt het bedrag wat je wint weergegeven en lichten de knoppen kop/munt op. Als je dit wilt spelen dan klik je er op en vervolgens licht de winnende kant op. Je kunt door blijven spelen of incasseren. Wil je dit kop/munt spel niet spelen dan kun je ook gelijk je winst incasseren. Wanneer je tien munten hebt ingezet bij de Jackpot 6000 van Netent en je wint dan kun je kop/munt spelen maar ook kun je er voor kiezen om naar de supermeter te gaan. Om de supermeter te starten klik je op draaien. De winsten die je maakt worden opgeteld bij de superkredietweergave boven in het spel. Dan worden er automatisch 20 munten ingezet en klik je weer op draaien. Elke combinatie van twee jokers in de supermeter levert je een mysteriewinst op van 10 tot 6000 munten. Om te stoppen met de supermeter klik je op overdragen of incasseren. Bij overdragen speel je kop/munt met je winst en bij incasseren wordt je winst bij je krediet opgeteld en ga je terug naar de fruitautomaat.

Beoordeling Jackpot 6000

Niet voor niets is de Jackpot 6000 al heel lang een zeer populaire fruitmachine. Mede door de verschillende spelinstellingen en werkbalkknoppen waarmee je onder andere geluidseffecten kunt inschakelen is deze gokkast een bijzonder mooie gokkast waarbij je je niet snel zult gaan vervelen. Ook is de kans op het winnen van flinke geldprijzen erg hoog bij de Jackpot 6000 door onder andere de mysteriewinsten die je kunt maken met de combinatie van de jokers.

Geef een reactie