Speluitleg

Spelomschrijving en spelregels Keno

Het bekende en al zeer oude Keno spel is een loterij spel welke erg gemakkelijk te spelen is en niet is gebonden aan moeilijke spelregels. Wanneer je het spel hebt geopend zie je in het speelveld 80 getallen. Links naast deze getallen zie je welke uitbetalingen er zijn bij het aantal aanklikte getallen. Aan de rechterkant zie je de resultaten die je maakt bij een spelronde. Links onder zie je de muntwaarde waar je het spel mee kunt spelen. Deze loopt van 10 euro cent tot 100 euro per speelronde en is eenvoudig aan te passen door op de plus of min te klikken naast het bedrag. Daaronder heb je de keuze uit het spelen van 1 ronde of 5 speelrondes. Door op Zuiver te klikken wordt de selectie van je gekozen getallen ongedaan gemaakt.

Het spel speel je door te beginnen met het selecteren van minimaal 2 en maximaal 10 getallen op de Keno tabel door er op te klikken. Als je een keuze ongedaan wilt maken dan moet je er nogmaals op klikken. Wanneer je de getallen selecteert zie je de uitbetalingen aan de linkerzijde. Je winsten die je maakt hangen af van het aantal gekozen getallen. In de tabel kun je zien hoeveel je kunt winnen voor elk aantal goed gekozen getallen. Je selecteert vervolgens het bedrag waar je mee wilt spelen en vervolgens klik je op de Spelen knoppen. Er worden dan 20 getallen getrokken en als je een goed aantal winnende getallen hebt word je uitbetaald volgens de tabel.

Aan de rechter bovenkant zie je een luidsprekertje en een sleuteltje. Met het luidsprekertje kun je het geluid tijdens het spelen aanpassen naar wens. Onder het sleuteltje bevinden zich een aantal spelopties en de uitgebreide spelregels van dit spel.

Beoordeling Keno

Keno is een grappig, eenvoudig en snel spel. Het is niet moeilijk om te spelen en omdat je dit spel met zowel hoge als lage inzet kunt spelen is het geschikt voor elk budget. Je kunt dit spel ook eerst gratis spelen zodat je weet hoe je het moet spelen als je met echt geld gaat gokken.

Geef een reactie