Speluitleg

Spelomschrijving Let It Ride Pro

Het pokerspel Let It Ride Pro is gebaseerd op het verkrijgen van een pokerhand met minimaal tienen of hoger. Het spel wordt gespeeld op een duidelijk en overzichtelijk mooi uitgevoerde speeltafel. Rechtsonder zie je de fiches met de verschillende waardes die je kunt inzetten. In het midden bevinden zich de buttons om het spel te spelen en links onder in het speelveld zie je een sleuteltje waaronder verschillende geluidseffecten mee in te stellen zijn en daarnaast zit een luidsprekertje welke je kunt gebruiken om met of zonder geluid te spelen. Op de drie ronde vlakjes kun je je inzet plaatsen en daarnaast zie je de bonus paytable en de gewone paytable. Links boven is een bordje met de maximale inzet en de minimale inzet per speelronde. Wanneer je daar met je cursor overheen gaat zie je nogmaals de verschillende paytables. Onder het speelveld zitten de buttons voor een nieuw venster, volledig scherm, spelregels en een button om naar de kassa te gaan als je met echt geld wilt gaan pokeren bij het Let It Ride Pro pokerspel.

De spelregels van het pokerspel Let It Ride Pro

Het pokerspel Let It Ride Pro is een spel wat wordt gespeeld met 8 kaartspellen van 52 kaarten en deze worden voor elke ronde geschud. Je begint met het bepalen van je inzet. Deze plaats je in het weddenschapsvlak en er worden dan drie gelijke inzetten in de inzetvlakjes geplaatst. Als je een bonus-inzet wilt doen dan klik je ook nog op het bonusvakje. Vervolgens klik je op Delen en er wordt dan midden op de tafel een hand van vijf kaarten gedeeld waarvan er drie open liggen en twee onzichtbaar. Bekijk dan je kaarten en besluit wat je wilt doen. Je inzet laten staan en op Let It Ride klikken of de eerste inzet intrekken en op Intrekken klikken. De dealer laat dan de eerste van zijn twee kaarten zien. Vervolgens kun je dan weer besluiten om door te spelen of in te trekken. Daarna laat de dealer de tweede van zijn kaarten zien. Het spel laat dan de waarde van de pokerhand zien en het bedrag wat je hebt gewonnen. Je wordt uitbetaald aan de hand van het gewone uitbetalingsschema. Als je ook een bonus inzet hebt gedaan dan wordt je uitbetaald door de dealer aan de hand van het bonusuitbetalingsschema.

De volgorde van pokerhanden bij het pokerspel Let It Ride Pro is van hoog naar laag als volgt:

 • Royal Flush, aas, heer, vrouw, boer en 10 van dezelfde soort
 • Straight Flush, vijf opeenvolgende kaarten van dezelfde soort, waarbij de aas de laagste of hoogste kaart kan zijn
 • Four of a Kind, vier kaarten van dezelfde waarde
 • Full House, drie kaarten van dezelfde waarde en twee kaarten van dezelfde waarde
 • Flush, vijf kaarten van dezelfde soort
 • Straat, vijf opeenvolgende kaarten van verschillende soorten
 • Three of a Kind, drie kaarten van dezelfde waarde en twee kaarten van verschillende waarde
 • Two pair, twee paren en een kaart van andere waarde
 • 10 of hoger, een paar tienen of hoger en drie kaarten van andere waarde

Bij het inzetten heb je de volgende mogelijkheden:

 • Een chip selecteren, klik op een chip rechtsonder het speelveld
 • Een ante inzet doen, klik op de betreffende cirkel op de tafel
 • Een inzet verwijderen, selecteer de verwijder chip rechts onderin het spelpaneel en klik op de betreffende cirkel
 • Nogmaals te spelen, klik op Zelfde inzet om met dezelfde inzet te spelen als de vorige ronde, klik op Nieuwe inzet voor een andere inzet

Beoordeling van het Let It Ride Pro pokerspel

Deze variant van het pokerspel wordt gespeeld op een mooi en overzichtelijk speelveld. De regels zijn weer anders dan het gewone pokerspel en om deze onder de knie te krijgen kun je dit spel ook gratis spelen. De mogelijkheid om ook in te zetten op een bonus maakt het spelen van dit spel extra spannend.

Geef een reactie