Speluitleg

Spelomschrijving gokkast Lucky 8 line

De gokkast Lucky 8 Line is een echte klassieke casino gokkast waarbij nummer 7 je geluksgetal wordt. Wanneer je op deze gokkast gaat spelen dan zie je de bekende klassieke symbolen van het fruit, de bel, nummer 7 en de bar symbolen. Ook de achtergrondgeluiden zijn erg toepasselijk voor deze mooie gokkast. Je ziet op deze gokkast 9 rollen en 8 winlijnen. Als je op de button met Een lijn klikt dan kun je het aantal lijnen waarmee je wilt gaan spelen selecteren. Klik je op de button met Alle lijnen dan speel je op alle winlijnen tegelijk. Wil je dat uitschakelen dan klik je op Inzet wissen en kun je weer voor andere mogelijkheden kiezen. De muntwaardes waar je mee kunt spelen zijn 10 en 20 en wil je met het maximale spelen dan is dat 12,80 per speelronde. Dit kun je instellen door op de button Max. inzet te klikken. Wanneer je op de button Uitbetaling klikt dan krijg je een duidelijk overzicht van de winnende combinaties en de daarbij behorende prijzen. Boven aan de gokkast zie je je gewonnen bedragen en het bedrag waar je mee aan het spelen bent.

Spelregels van de gokkast Lucky 8 Line

De Lucky 8 Line is beslist niet moeilijk om te spelen . Vooral degenen die wel eens een gokje hebben gewaagd op de speelautomaten in speelhal of horeca gelegenheid zullen deze kast snel herkennen. Je begint met het bepalen en instellen van het bedrag waar je mee wilt gaan gokken en het aantal lijnen waar je op in wilt zetten. Vervolgens klik je op de draaiknop en het spel start dan. Je wint volgens het schema op de uitbetalingstabel. Als je niet steeds zelf wilt klikken dan kun je gebruik maken van de autofunctie. Hierbij stel je vooraf een aantal speelrondes in die de gokkast dan automatisch voor je speelt. Je kunt dit natuurlijk altijd weer onderbreken om zelf verder te spelen of om te stoppen. Met het sleuteltje links onder op de gokkast kun je gebruik maken van een aantal geluidopties. Klik je op het luidsprekertje ernaast dan kun je deze gokkast met en zonder geluid spelen.

Beoordeling gokkast Lucky 8 Line

Deze mooie klassieke gokkast heeft gen ingewikkelde spelregels en is daarom eenvoudig te spelen voor elke speler, of je nu ervaren bent of niet. Je kunt flinke prijzen winnen met een relatief lage inzet. Als je niet meten met echt geld wilt gokken dan kun je hem ook eerst gratis uitproberen. Een mooie manier om te kijken hoe hij werkt en wat je allemaal kunt winnen.

Geef een reactie