Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Mount Olympus

Mount Olympus is een videoslot met als thema een legende uit de Griekse mythologie. Het verhaal gaat over Medusa welke de mooiste van de drie zussen was en die door haar jaloezie veranderde in een van de meest afschuwelijke wezens uit de Griekse mythologie. Als je haar aankeek veranderde je in steen. Bij deze videoslot veranderd alles niet meer in steen maar heb je kans dat alles veranderd in grote rijkdom.

Bij deze videoslot speel je op 5 rollen en 3 rijen. Onder aan het spel kun je zien dat je met 25 winlijnen kunt spelen en met muntwaardes van 1, 2, 5, 10, 20, 25 en 50 eurocent per speelronde. Als je met het maximale aantal van 10 munten wilt spelen dan kost je dit 250 munten per draai. Dit is in te stellen met de Bet. Max button. Wanneer je precies wilt weten wat je allemaal kunt winnen op deze mooie gokkast dan moet je links op View Pays kijken. Je krijgt dan een uitgebreid overzicht van alle winnende combinaties en features en de daarbij behorende prijzen. Wanneer je deze gokkast gaat spelen kun je hem op twee manieren instellen, op de regular mode en de expert mode. Speel je met de expert mode dan heb je als extra functie de auto play. Hiermee kun je de gokkast automatisch een aantal speelrondes laten spelen zodat je niet steeds zelf hoeft te klikken op de spin button. Het aantal spelrondes kun je aanklikken, 5 of 10 keer. Rechts boven zie je een luidsprekertje en een vraagteken. Wanneer je op het luidsprekertje klikt kun je de gokkast met of zonder geluid spelen. Onder het vraagteken vind je de volledige spelregels van de Mount Olympus.

De spelregels van videoslot Mount Olympus

Je begint met het instellen van je inzet per speelronde. Als je dit hebt gedaan klik je op de spin button waarna het spel gaat beginnen. Je wint een prijs als je drie of meer dezelfde symbolen op een actieve winlijn hebt van uiterst links naar rechts. Per winlijn wordt alleen de hoogste winst uitbetaald. Wat je kunt winnen kun je terug vinden op de paytable, view pays, van de gokkast. De Mount Olympus heeft een bijzonder spectaculair bonusspel welke automatisch start als je drie of meer scatter symbolen hebt. Je ontvangt dan 5 gratis spins waarbij je steeds uit 5 slangen kunt kiezen. Elke slang staat voor een aantal Wild reels die je ontvangt voor de komende draai. Je winstkans wordt nog groter doordat de slang over de gehele rol heen glibbert. Bij deze videoslot vind je ook nog een wild symbool. Deze mag alle andere symbolen vervangen om een winnende combinatie te kunnen maken, behalve het scatter symbool.

Beoordeling videoslot Mount Olympus

De Mount Olympus is een bijzondere videoslot met erg mooie symbolen fantastische geluidseffecten. Het bijzondere bonusspel waarbij de slangen een hoofdrol spelen, geeft je kans op flinke prijzen. Voor de spelers die niet meteen met echt geld willen gokken is er de mogelijkheid om de Mount Olympus gratis te gokken.

Geef een reactie