Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Mr. Cashback

Bij videoslot Mr. Cashback zie je alles wat met geld te maken heeft en er komen symbolen voorbij van spaarvarkens, geldstapels, geldzakken en natuurlijk Mr. Cashback zelf met een dikke sigaar in zijn mond. Mr. Cashback is een kleurige videoslot met 5 rollen en 3 rijen en er zijn in totaal 15 winlijnen waar je op kunt inzetten met verschillende muntwaardes. Onder de vijf rollen zie je de knoppen die je moet gebruiken tijdens het gokken op deze slot. De Draaien knop gebruik je om een speelronde te activeren. Met Wedden kun je je gewonnen prijzen verdubbelen. De Max inzet kun je gebruiken om de maximale inzet per speelronde in te stellen. De Inzet per Lijn en Lijnen knop zijn om het aantal winlijnen per speelronde in te stellen en de inzet die je per winlijn wilt gebruiken. Met Autostart kun je het spel automatisch een aantal speelrondes laten spelen zodat je niet steeds op de draaien knop hoeft te klikken. Onder Info vind je een duidelijk en uitgebreid overzicht van de winnende combinaties en de daarbij behorende prijzen. De muntwaardes kun je eenvoudig aanpassen door er op te klikken.

Rechts boven de rollen zie je een luidsprekertje en een sleuteltje afgebeeld. Met het luidsprekertje kun je het geluid tijdens het spelen aanpassen en onder het sleuteltje bevinden zich een aantal spelopties en zie je de uitgebreide spelregels van het spel. Je kunt dit spel eerst gratis gokken en als je met echt geld wilt gaan spelen dan kun je eenvoudig op de knop Kassa klikken welke je links onder de rollen afgebeeld ziet staan.

Spelregels van videoslot Mr. Cashback

Je begint het spel door te bepalen en in te stelen met welke inzet je wilt gaan spelen en met hoeveel winlijnen per speelronde. Dit kun je natuurlijk na elke ronde weer veranderen. Vervolgens klik je op de knop Draaien en gaat het spel van start. Je wint een prijs bij drie of meer gelijke symbolen op een actieve winlijn van uiterst links naar rechts. Onder Info kun je zien welke prijzen je kunt winnen. Met de extra features zijn er speciale prijzen te winnen. Het wild symbool, uitgebeeld door Mr. Cashback zelf, mag alle andere symbolen vervangen voor het maken van een winnende combinatie behalve het scatter symbool. Bij het verschijnen van 3 keer het rode Mr. Cashback woord krijg je 12 gratis draaien met een prijzen vermenigvuldiger van twee. Ook krijg je tijdens de gratis spins nog meer kans op winsten door de Bevroren Joker. Deze blijft tijdens een aantal rondes, 1 tot 4, op dezelfde positie en vervangen alle andere symbolen. Met de bijzondere Mr. Cashback functie krijg je bij een bepaald verlies, een extra prijs om je verliezen weer goed te maken.

Als extra functie heeft de videoslot Mr. Cashback ook nog een gamble functie. Hierbij kun je je gewonnen prijzen verdubbelen tot een limiet van 2.500 euro. Je moet bij deze gamble functie voorspellen of de volgende kaart rood of zwart zal zijn.

Beoordeling videoslot Mr. Cashback

Videoslot Mr. Cashback geeft, zoals de naam al zegt, grote kans op mooie winsten. Het is een eenvoudig te spelen gokkast en voor elke budget toegankelijk. Je kunt dit spel eerst gratis spelen voordat je besluit om met echt geld te gaan gokken.

Geef een reactie