Speluitleg

Spelomschrijving en spelregels Pop Bingo

Deze variant van het bekende Bingo spel is erg leuk er zeer eenvoudig te spelen. Als je het spel hebt geopend zie je op het grote veld de nummers 1 tot en met 90. Links daarvan zie je de Bingo kaart waar je mee speelt. Onder de Bingo kaart zie je de muntwaardes waar je mee kunt spelen. Je kunt deze eenvoudig aanpassen door op de plus of min te klikken naast het bedrag. Boven de Bingo kaart zie je in het rode vakje hoeveel ballen er zijn getrokken. De uitbetalingen staan vermeld boven het veld met de 90 getallen.

Je begint dit spel door het kiezen van de muntwaarde waar je mee wilt gaan spelen. Bekijk daarna de Bingo kaart boven de wed knoppen. Als je een andere wilt klik dan op Nieuwe kaart en kijk of je met deze kaart wilt gaan spelen. Vervolgens klik je op Start en de machine trekt dan automatisch de ballen. Je wint een prijs al nar gelang het aantal getallen welke nodig zijn om je kaart vol te maken. De uitbetalingen zie je boven aan vermeld.

Met het luidsprekertje welke je rechts boven in je scherm ziet kun je het geluid al naar gelang je wilt aanpassen. Onder het sleuteltje zie je nog een aantal spelopties en de uitgebreide spelregels van Pop Bingo.

Beoordeling Pop Bingo

Pop Bingo is een zeer eenvoudige uitvoering van het bekende en geliefde Bingo spel. Je speelt dit spel gemakkelijk tussen de bedrijven door. Hoe hoger je inzet, des te hoger je beloningen bij een volle kaart. Speel dit spel gratis als je nog niet met echt geld wilt gokken.

Geef een reactie