Speluitleg

Omschrijving Robin Hood

Het thema van de videoslot Robin Hood zal je wel al duidelijk zijn, dit is uiteraard het beroemde verhaal over Robin Hood. Deze videoslot van Netent is een grafisch zeer mooie gokkast en voorzien van een leuken en mooie intro. Bekijk de intro en je raakt helemaal in de ban van deze videoslot. De gokkast bevat net zoals de meeste nieuwe videoslots vijf rollen die allemaal onafhankelijk van elkaar draaien. In totaal zijn er twintig winlijnen, dus er zijn vele mogelijkheden om geld te winnen. Bij Robin Hood is het mogelijk om alles zelf naar eigen wens in te stellen.

Je kunt de Videoslot van Robin Hood al spelen vanaf één eurocent en het maximaal in te zetten bedrag per winlijn is vijftig eurocent. De totale maximale inzet is honderd euro. Hiermee speel je dan met vijftig cent per winlijn en op alle twintig winlijnen, daarnaast speel je ook nog eens op level tien. Door met zo’n hoog bedrag bij Robin Hood videoslot te spelen kun je dan ook veel geld winnen. Wat bijzonder is aan deze gokkast is, dat als je een keer wint, dan verschuiven de rollen allemaal een stapje naar rechts en komt er links een nieuwe rol bij en valt er rechts een rol af. Hierdoor is het mogelijk om in één draai een aantal keren een prijs te winnen. De Robin Hood videoslot zit hierdoor vol met enerverende verrassingen.

Spelregels Robin Hood

Bij de videoslot Robin Hood van Netent komen ook zogenaamde Shifting Reels voor. Dit zijn de rollen die opschuiven na het winnen van een prijs. Bij de eerste keer winnen van een prijs verschuiven de rollen dus naar rechts, hierdoor wordt je prijs ook nog eens verdubbeld. Als je bij Robin Hood dan nog een keer een prijs wint, dan verschuiven de rollen weer naar rechts en wordt de prijs met drie keer vermenigvuldigd. Dit kan oplopen tot een vermenigvuldiging van vijf keer en maakt het verkrijgen van grote prijzen bij de videoslot van Robin Hood extra leuk.

Ook bij deze videoslot zijn de wild symbolen weer aanwezig. Deze kunnen voorkomen in de vorm voor free spins of in de vorm van extra geldprijzen. Bij de Robin Hood videoslot kun je geldzakken verzamelen. Onder elke rol staat een kist en daarin kunnen de geldzakken worden verzameld. Deze geld zakken kun je uit laten betalen, maar je kunt ze ook verzamelen en later inruilen tegen free spins. Dit is veel voordeliger, want met de free spins kun je grotere prijzen winnen. Het mooie van de Robin Hood videoslot is, dat de geldzakken een jaar lang blijven bewaard vanaf de laatste keer dat je speelt. Het is dus niet zo dat je de geldzakken kwijt raakt wanneer je de game afsluit. De Robin Hood gokkast zit vol opties en je kunt in één klik voor de maximale inzet spelen. Ook de geluidsinstellingen van Robin Hood zijn naar eigen wens te wijzigen.

Beoordeling Robin Hood videoslot

De Robin Hood videoslot van Netent is een grafisch zeer mooie gokkast. De intro aan het begin van de game brengt je gelijk in het verhaal en het wordt hierdoor alleen maar leuker om te spelen. Door het verzamelen van de geldzakken kun je free spins verdienen en hiermee kun je leuke extra geldprijzen winnen. Ook de nieuwe toevoeging dat de rollen opschuiven zodra er gewonnen is, is een leuke en spannende functie. Zo is het mogelijk om nog eens een extra geldprijs te winnen zonder dat er gedraaid wordt.

Geef een reactie