Speluitleg

Spelomschrijving en spelregels van kraslot Roulette

Kraslot Roulette is een kraslot waarbij je de winnende nummers moet voorspellen waarop het roulette balletje gaat vallen. Als een van de inzetten op je kraslot correct is dan win je de prijs. Als je het spel hebt geopend zie je een roulette wiel en daarnaast de 5 vakjes met de inzetten en de nummers. Onder het roulette wiel zie je de kaartwaarde welke van 50 eurocent tot 10 euro per kraslot bedraagt. Je kunt dit eenvoudig aanpassen dor op de plus of min te klikken naast het bedrag. Met de autoplay functie kun je het spel een aantal vooraf ingestelde rondes laten draaien zodat je niet steeds op de knop Spelen hoeft te klikken.

Je begint met het instellen van de waarde van je kraslot. Vervolgens klik je op Spelen. Je kunt er dan voor kiezen om zelf de vakjes handmatig open te krassen of je laat de computer alles open krassen door op Alles krassen te klikken. Als je een nummer goed hebt zie je meteen de prijs die je hebt gewonnen. Deze prijs wordt automatisch toegevoegd aan je account.

Met het luidsprekertje recht boven in je scherm kun je het geluid naar wens instellen tijdens het spelen en onder het sleuteltje bevinden zich een aantal spelopties en de uitgebreide spelregels van dit kraslot.

Geef een reactie