Speluitleg

Spelomschrijving en spelregels Santa Scratch

Als je dit kraslot hebt geopend zie je een vrolijk en winters uitgevoerd kraslot welke helemaal in kerstsfeer is. Op de vakjes verschijnen symbolen die alles met kerst te maken hebben zoals kerststerren, cadeautjes, kerstsokken, kaarsen en natuurlijk de kerstman. De bedoeling bij dit kraslot is om drie kerstmannen op rij te krijgen, horizontaal, verticaal of diagonaal, voor het winnen van een prijs. Onder de negen vakjes op het kraslot zie je de mogelijkheid om een ander lot te krijgen door op Mengen te klikken. Dit kun je maximaal drie keer doen. Daarnaast zie je de kaartwaarde die je eenvoudig aan kunt passen door op de plus of de min te klikken naast het bedrag. De kaartwaardes waarmee je dit kraslot kunt spelen lopen van 50 eurocent tot 10 euro per kraslot. Met de autoplay functie kun je het spel automatisch een aantal vooraf ingestelde rondes laten spelen zodat je niet steeds op de Spelen knop hoeft te klikken.

Als je hebt ingesteld met welke kaartwaarde je wilt gaan spelen dan klik je op de knop Spelen. Je kunt dan kiezen om de computer alles open te laten krassen door op Alles krassen te klikken of je kunt zelf door middel van je muis alle vakjes een voor een open krassen. Je ziet dan meteen of je iets hebt gewonnen. De prijzen die je wint worden automatisch toegevoegd aan je spelersaccount. Bij drie kerstmannen op rij heb je een prijs. Je kunt dit lot ook eerst gratis spelen als je niet meteen met echt geld wilt gaan gokken.

Rechtsboven in het scherm zie je een sleuteltje en een luidsprekertje. Met het luidsprekertje kun je het geluid naar wens instellen tijdens het spelen. Onder het sleuteltje bevinden zich een aantal spelopties en de uitgebreide spelregels van dit kraslot.

Geef een reactie