Speluitleg

Spelomschrijving Sizzling Hot Deluxe

Een van de meest bekende videoslots welke is ontwikkeld en geproduceerd door Novomatic is de mooie videoslot Sizzling Hot Deluxe. Deze bijzondere videoslot heeft de bekende fruitsymbolen van meloenen, druiven, sinaasappels enzovoort. Het speciale bij deze gokkast is dat wanneer je een prijs wint, de symbolen waarmee je de prijs wint in brand lijken te staan. Natuurlijk kun je ook bij de Sizzling Hot Deluxe je prijzen weer proberen te verdubbelen met de speciale Gamble functie.

De Sizzling Hot Deluxe heeft 5 rollen en er zijn 3 rijen. Je kunt inzetten op totaal 5 winlijnen en de muntwaardes waar je mee kunt spelen lopen van 5 eurocent tot en met 5 euro. De hoogste inzet waar je mee kunt spelen is 100 euro per draai. Onder de rollen bevinden zich de buttons waarmee je het spel kunt spelen. De winlijnen en de muntwaarde waar je mee wilt gaan spelen zijn eenvoudig aan te passen door op de min of de plus te klikken welke je naast de vakjes ziet staan. Als je wilt weten wat je allemaal kunt winnen dan klik je op paytable en vervolgens krijg je een duidelijk overzicht te zien van de winnende combinaties en de daarbij behorende prijzen. Met de Start knop activeer je een draai in het spel en de Autoplay kun je gebruiken om het spel automatisch te laten spelen tot 50 speelrondes.

Je kunt de Sizzling Hot Deluxe spelen met of zonder geluid. Dit kun je instellen door op het luidsprekertje te klikken welke je rechts boven aan het spel ziet. Ook het formaat van het spel kun je instellen, dit doe je door op de kleine button naast het luidsprekertje te klikken.

Spelregels videoslot Sizzling Hot Deluxe

Om de Sizzling Hot Deluxe te gaan spelen moet je eerst bepalen en instellen met welke muntwaarde je wilt gaan spelen en op hoeveel winlijnen je wilt gaan inzetten. Als je dit hebt gedaan kun je het spel activeren door op de Start knop te klikken. Je instellingen kun je na elke draai weer veranderen als je dat zou willen. Je wint al een prijs bij twee kers symbolen of drie van de andere symbolen op een actieve winlijn van uiterst links naar rechts. Zoals je kunt zien op de paytable levert het symbool van de 7 je de hoogste prijs op. Steeds als je een prijs wint staan de symbolen waarmee je de prijs hebt gewonnen in 'brand' en lijken ze te sissen. Als je en prijs hebt gewonnen kun je deze meteen op je account bij laten schrijven of je kunt er voor kiezen om deze te verdubbelen met de Gamble functie. Bij deze functie moet je gokken op een zwarte of een rode kaart. Heb je het goed dan win je, heb je het fout dan verlies je. Je kunt tot vijf keer je gewonnen geld verdubbelen.

Beoordeling videoslot Sizzling Hot Deluxe

Al weer een fantastische slot van Novomatic. Bijzonder door de in 'brand' staande symbolen bij winst. Speel met alle winlijnen zodat je het meeste kans maakt op het winnen van grote prijzen. Wil je niet meteen met echt geld spelen, probeer hem dan gratis uit zodat je precies weet wat hij je te bieden heeft als je met echt geld gaat spelen.

Reacties zijn gesloten.