Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Stash of Titans

Deze prachtig uitgevoerde videoslot is helemaal gebaseerd op de Griekse mythologie. Je komt op de rollen de personages tegen van Medusa, Pegasus, Cerebus en het monster Kraken. Stash of Titans heeft een verborgen schatkist in de vorm van een gigantische jackpot. Als je gaat gokken op deze geweldige gokkast dan speel je op 5 rollen met 3 rijen. Er zijn 1 tot 20 winlijnen waar je op kunt gokken en de muntwaardes lopen van 1 eurocent tot 20 eurocent. Onder de rollen zie je de verschillende knoppen die je moet gebruiken om te spelen. Aan de rechterkant zie je de Spin knop, deze gebruik je om de rollen te laten draaien. Met de Bet max knop kun je het maximale aantal munten instellen welke je kunt spelen per draai. Bij deze slot is dat 200 munten per speelronde. Met de knoppen Coins en Lines kun je het aantal munten en winlijnen instellen waar je mee wilt gaan gokken.

Je kunt de videoslot Stash of Titans op twee manieren instellen, op de regular en de expert mode. Bij de expert mode is er een extra functie in de vorm van de Autoplay. Hiermee kun je de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes laten spelen en hoef je niet steeds op de Spin knop te klikken. Wanneer je op payout klikt krijg je een overzicht van alle winnende combinaties en de prijzen die daarbij horen.

Je kunt de gokkast met of zonder geluid spelen. Dit doe je door op het luidsprekertje te klikken welke je rechts boven aan de gokkast ziet. Daarnaast zit een vraagteken. Als je daarop klikt krijg je de uitgebreide spelregels van het spel te zien.

Spelregels van videoslot Stash of Titans

Wanneer je gaat gokken op Stash of Titans moet je eerst bepalen en instellen met hoeveel munten en winlijnen je het spel wilt gaan spelen. Dit kun je natuurlijk altijd tijdens het spelen weer veranderen. Als je dit hebt gedaan dan klik je op de knop Spin om het spel te starten. Je wint een prijs bij drie of meer dezelfde symbolen op een winlijn van uiterst links naar rechts. Per winlijn wordt alleen de hoogste winst uitbetaald. Je maakt kans op extra prijzen met het scattersymbool. Bij drie of meer scatters ontvang je 15 gratis spins waarbij de prijzen die je tijdens de free spins wint een multiplier hebben afhankelijk van je inzet. De Stash of Titans heeft ook een Wild symbool in de vorm van Stash of Titans. Dit Wild symbool mag alle andere symbolen vervangen om een winnende combinatie te completeren met uitzondering van het scattersymbool. Ook de winsten die met het wild symbool worden gemaakt hebben een multiplier, afhankelijk van het aantal Wildsymbolen die er op de rollen zichtbaar zijn.

Beoordeling videoslot Stash of Titans

De Stash of Titans is een videoslot met erg mooie symbolen en zeer bijpassende achtergrond geluiden. Met de extra features zijn er grote bedragen te winnen met een relatief lage inzet. Je kunt deze videoslot eerst gratis gokken zodat je weet hoe hij gespeeld moet worden en wat je allemaal kunt winnen.

Geef een reactie