Speluitleg

Spelomschrijving Tequila Poker

Het spel Tequila Poker is een spel welke onderdelen van het vijf kaarten pokerspel combineert met het blackjack spel. Nadat je vier kaarten hebt gekregen kun je er voor kiezen om voor een pokerhand te gaan of voor een puntentotaal hand. Je krijgt vervolgens nog eens twee kaarten en de vijf beste kaarten in je hand vormen dan het uiteindelijke resultaat. Wanneer je het spel opent zie je een duidelijke en overzichtelijke speeltafel waarop het spel wordt gespeeld. Links onder op de rand van de speeltafel zie je de verschillende fiches met hun eigen waarde met daarnaast de knoppen om het spel te spelen. Daarboven bevinden zich de ronde vakjes waarop je je inzet moet plaatsen. Op de tafel zie je ook de verschillende uitbetalingen bij bepaalde combinaties voor High Tequila en Tequila poker. Links boven zie je op het bordje de minimale inzet en de maximale inzet.

Je kunt bij dit spel het geluid naar wens instellen met het luidsprekertje welke je rechts boven in je scherm ziet. Onder het sleuteltje bevinden zich nog een aantal spelopties en de uitgebreide spelregels van dit spel.

Spelregels Tequila Poker

Je begint het spel met het bepalen en plaatsen van de inzet die je wilt gaan gebruiken om de eerste spelronde te gaan spelen. Vervolgens klik je op de knop Deel. Er worden dan vier kaarten gedeeld waarvan het puntentotaal aan de linkerkant wordt weergegeven. Je moet dan kiezen of je voor High Tequila, Tequila Poker gaat of dat je past. Als je doorspeelt wordt er een tweede inzet geplaatst, gelijk aan je eerste inzet. Als je past dan verlies je je eerste inzet. Wanneer je doorspeelt krijg je nog twee kaarten gedeeld. Deze worden dan gerangschikt zodat de eerste vijf kaarten de beste hand vormen. Bij High Tequila wordt de laagste kaart niet mee geteld en wordt het puntentotaal samengesteld uit de 5 hoogste kaarten. Heb je een winnende hand met je beste vijf kaarten dan win je je Ante inzet 1 op 1 en je hoofdinzet wordt uitbetaald volgens de tabellen op de speeltafel. Wanneer je een nieuwe ronde wilt spelen dan klik je op de knop Nieuw spel.

De waarde van de kaarten bij High Tequila is hetzelfde als bij blackjack, de nummerkaarten zijn hun eigen waarde, de kaarten met de afbeeldingen zijn tien punten en de aas wordt altijd als 11 punten geteld. De laagste kaart telt niet mee en de rest van de kaarten moeten samen 46 punten of hoger zijn om te winnen.

Bij Tequila poker worden de kaarten automatisch gebruikt om de beste pokerhand te vormen van vijf kaarten. De zesde kaart wordt niet mee geteld. Om te winnen heb je minimaal een paar azen nodig. Als de eerste vier kaarten een winnende hand vormen dan wordt de naam van de hand onder de kaarten weergegeven.

Beoordeling Tequila Poker

Tequila Poker is een combinatie van poker en blackjack en heeft daardoor verschillende mogelijkheden om te winnen. Bij dit spel moet je je eerst even in de spelregels verdiepen maar daarna zul je al snel veel plezier beleven tijdens het spelen van dit casinospel. Je kunt het eerst gratis oefenen voordat je besluit om met echt geld te gaan gokken.

Geef een reactie