Speluitleg

Spelomschrijving van Texas Holdem Pro poker

Het Holdem Pro pokerspel is een casino variant van het online pokerspel welke heel erg geschikt is voor de al bestaande pokerspelers die nog nooit eerder de multiplayer poker varianten hebben gespeeld. Wanneer je het spel hebt geopend kom je terecht op een mooi en overzichtelijk speelveld. Rechtsonder zie je de verschillende fiches met hun eigen waarde. In het midden onderin zie je de button met Delen en op het speelveld liggen de vakjes die je gebruikt tijdens het spelen. De ante is voor je eerste inzet. Links boven zie je een bordje met daarop de minimale inzet en de maximale inzet die je moet gebruiken per speelrond. Wanneer je met je muis over dit bordje heen gaat dan krijg je de uitbetalingstabel te zien van het spel. Ook kun je gebruik maken van verschillende spelopties. Deze bevinden zich links onder het sleuteltje. Je kunt daar verschillende geluidseffecten instellen en de snelheid van het spelen. Door op het luidsprekertje ernaast te klikken kun je zonder of met geluid spelen. Onder het speelveld zie je de mogelijkheden voor een nieuw venster, volledig scherm, de spelregels en de button om naar de kassa te gaan.

De spelregels van het Texas Holdem Pro poker

Het Texas Holdem Pro pokerspel wordt gespeeld met 1 spel van 52 kaarten en deze worden voor elke ronde geschud. Je begint met het bepalen en inzetten van de fiches waar je mee wilt spelen en doet dus een Ante inzet. Vervolgens krijg je twee open kaarten gedeeld en de dealer krijgt twee gesloten kaarten gedeeld. Als je verder wilt spelen moet je een Flop inzet doen, deze is altijd precies het dubbele van de Ante inzet. Je kunt er ook voor kiezen om te stoppen en dan verlies je je Ante inzet. Dan worden er drie gemeenschappelijke kaarten gedeeld welke alle drie zichtbaar zijn. Je kunt dan verder spelen door een Turn inzet te doen, deze is altijd gelijk aan de Ante inzet, of je checkt om verder te spelen zonder een extra inzet te doen. Vervolgens wordt er een vierde open kaart gedeeld welke ook gemeenschappelijk is. Je moet dan een River inzet doen welke ook altijd gelijk is aan de Ante inzet of je checkt om verder te spelen zonder een extra inzet te plaatsen. Er wordt dan een vijfde open gemeenschappelijke kaart gedeeld. De winnaar is degene met de beste pokerhand van vijf kaarten. Jij en de dealer maken de beste pokerhand die mogelijk is door een combinatie van de eerste twee kaarten en de vijf gemeenschappelijk kaarten. Bij handen van gelijke waarde is het gelijkspel. Er wordt de standaard rangschikking gebruikt van pokerhanden van 5 kaarten en alle suits hebben gelijke waarde.

Beoordeling Texas Holdem Pro poker

Deze vorm van het al zeer populaire online pokerspel is ook bijzonder spannend om te spelen mede door de mooie en duidelijke uitvoering van het spel. Als je het spel nog niet helemaal onder de knie hebt kun je het eerst gratis spelen en kijken hoe het precies werkt. Een mooie manier om je te bekwamen in het spel zonder dat het je geld kost.

Geef een reactie