Speluitleg

Omschrijving videoslot Slotfather

De videoslot Slotfather is een leuke maffia gokkast. Het thema van deze game is de onderwereld. Zo zijn de afbeeldingen op de rollen in de vorm van de maffia. Je ziet hierop sigaren, geld, kaarten en natuurlijk de maffia bazen. Slotfather videoslot van Betsoft heeft in totaal vijf rollen die allemaal los van elkaar ronddraaien. Er zijn dertig verschillende winlijnen aanwezig en je kunt al meespelen vanaf vijf eurocent per winlijn. Per winlijn kun je de inzet ook nog eens op vijf verschillende levels bepalen. De maximale inzet bij Slotfather videoslot per winlijn is één euro. Als je alles op het maximale hebt staan, dan speel je voor maar liefst 150 euro per draai. Voor dit bedrag speel je dan met dertig winlijnen, één euro per winlijn en op level vijf.

Je kunt dit bedrag bij videoslot Slotfather van Betsoft in één klik inzetten. Klik op de knop max bet en de computer stelt gelijk de maximale inzet voor je in. Bij deze videoslot kun je alles naar eigen wens instellen. De vermenigvuldiging per gewonnen winlijn blijft bij elke inzet bij Slotfather videoslot wel natuurlijk hetzelfde.

Spelregels videoslot Slotfather

Bekijk de prijstabel van Slotfather videoslot eens om te zien wat voor winlijnen er allemaal aanwezig zijn. Zo kun je zien welke symbolen wat waard zijn en hoe een winlijn loopt. Ook kun je in deze tabel de extra opties van deze gokkast terugvinden. De prijstabel, ‘payouts’, is rechts bovenin het beeldscherm terug te vinden. Slotfather videoslot heeft een Sneeky Instant Win feature. Draai Sammy in combinatie met een koffer met geld en een instant bonus zal uitgereikt worden. Deze twee symbolen komen op de eerste, tweede en derde rol voor. Het winnen van gratis spins of je bedrag vermenigvuldigd zien worden is natuurlijk altijd leuk. De Multiplier Mob Free Spins feature is ook aanwezig bij Slotfather videoslot. Draai Frankie ‘da Fixer’ in combinatie met een Tommy Gun symbool en win gratis spins of laat je winst vermenigvuldigen tot wel twintig keer. Je kunt tot maximaal twintig gratis spins winnen bij deze feature. De symbolen dienen dan wel naast elkaar op de rollen te staan.

Een Underboss scatter is ook van de partij bij Slotfather videoslot. Draai drie keer een bepaald symbool en win 500 credits. Als je vier of vijf keer een bepaald symbool draait kun je tot wel 2500 en 5000 credits winnen. Bekijk de prijstabel van deze gokkast eens om te zien wat er wordt uitbetaald. Het winnen van een bonusronde bij videoslot Slotfather is ook mogelijk. Draai The Slotfather drie keer naast elkaar en een bonusronde zal worden geopend. Je krijgt de keuze uit drie business plaatsen en jij mag kiezen waar je heen wilt. Hiervoor zul je een geldprijs krijgen en daarna kom je weer terug bij het originele spel. Bekijk de prijstabel van videoslot Slotfather daarom eens goed en zie wat er te winnen valt.

Beoordeling Slotfather videoslot

De videoslot Slotfather van Betsoft is een leuke maar vooral ook spannende game. Met de vele prijzen die er te winnen zijn, is het extra leuk om op deze gokkast te spelen. Slotfather videoslot heeft vele features en daarom ben je niet alleen maar aan het draaien. Bekijk de prijstabel eens en probeer de game eerst een paar keer gratis uit voordat je voor het echte geld gaat spelen.

Geef een reactie