Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Thief

Als je videoslot Thief gaat spelen dan ga je mee in het verhaal van een dievegge die op een druilerige dag een roofoverval gaat plegen. Zij doet dit met zeer speciale en futuristische hulpmiddelen. De Thief videoslot is uitgerust met spectaculaire symbolen en voorzien van toepasselijk achtergrondgeluiden. Je ziet continue de regen vallen wat een zeer speciale sfeer geeft.

Thief heeft 5 rollen en 3 rijen en je kunt inzetten op 25 winlijnen met verschillende muntwaardes van 1 tot 50 eurocent per draai. Je kunt de muntwaardes eenvoudig aanpassen door op de pijltjes ernaast te klikken. Onder de rollen bevinden zich de knoppen om het spel te spelen. De middelste ronde knop activeert een spelronde. De autoplay laat het spel een aantal vooraf ingestelde speelrondes automatisch spelen zodat je niet steeds op de start knop hoeft te klikken. Het spelniveau kun je ook eenvoudig aanpassen door op de pijltjes ernaast te klikken. Als je precies wilt weten wat je allemaal kunt winnen dan kun je een uitgebreid overzicht van de te winnen prijzen terug vinden onder de knop Prijzentabel.

Links onder aan het spel zie je een sleuteltje en een luidsprekertje. Als je het spel zonder geluid wilt spelen kun je op het luidsprekertje klikken en onder het sleuteltje vind je nog een aantal spelopties.

Spelregels videoslot Thief

Je begint het spel met het bepalen en instellen van de inzet waar je per ronde mee wilt gaan gokken. Dit kun je altijd weer veranderen na elke speelronde. Vervolgens klik je op de Start knop en het spel gaat beginnen en de rollen gaan draaien. Je wint een prijs bij drie of meer gelijke symbolen op een actieve winlijn van uiterst links naar rechts. Extra prijzen kun je winnen met de special features. Er is een Expanding wild symbool op de rollen 2, 3 en 4. Deze mag alle andere symbolen vervangen voor het maken van een winnende combinatie, behalve de scatters en adrenaline scatter symbolen. Bij drie of meer scatter symbolen krijg je 10 free spins en tijdens het spelen van de free spins kun je weer extra free spins winnen. Bij drie adrenaline symbolen waar dan ook op de rollen 3, 4 en 5 in het hoofdspel en tijdens de adrenaline free spins geven 10 adrenaline free spins. Tijdens deze free spins kan het diamant symbool verschijnen welk je extra grote winsten op kan leveren.

Beoordeling videoslot Thief

De Thief is een bijzondere en vooral spannende videoslot. Het speciale druilerige sfeertje met veel regen brengt je helemaal in de sfeer van het verhaal. Met de vele extra free spins mogelijkheden maak je kans op het winnen van extra veel prijzen. Als je niet meteen op deze videoslot wilt gokken met echt geld, dan kun je hem ook eerst gratis gokken en kijken wat deze gokkast je allemaal te bieden heeft.

Reacties zijn gesloten.