Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Tres Amigos

De videoslot Tres Amigos is een slot met drie Mexicaanse vrienden die van het goede leven houden met muziek en lekker eten en drinken. Deze kleurige slot is voorzien van grappige symbolen en leuke achtergrond geluiden. Je speelt dit spel op de drie rollen en er zijn twee inzet mogelijkheden met verschillende muntwaardes. Onder de rollen zie je de knoppen die je gebruikt om het spel te spelen. Met de Een Inzet knop bepaal je of je met 1 of 2 inzetten gaat spelen. De Draaien knop activeert een speelronde en de max inzet knop kun je gebruiken voor het instellen van een maximale inzet. Bij deze slot kun je spelen met een bedrag van maximaal 10 euro per draai. De muntwaardes lopen van 1 eurocent tot en met 5 euro per draai. Deze is eenvoudig aan te passen door op de plus of min te klikken naast het bedrag. Links en rechts naast de rollen worden in de zwarte vakjes je inzet en je winst per draai vermeld. Boven de rollen zie je het winschema. Daarop zie je de winnende combinaties met de daarbij behorende uitbetalingen. Spel je met 1 inzet dan licht de eerste kolom getallen op en speel je met 2 inzetten dan licht de tweede kolom getallen op.

Boven aan het spel zie je een luidsprekertje en een sleuteltje. Met het luidsprekertje kun je het geluid tijdens het spelen aanpassen naar wens en onder het sleuteltje bevinden zich een aantal spelopties en de uitgebreide spelregels van dit spel. Ook zie je daar de autoplay waarmee je het spel en aantal vooraf ingestelde draaien kunt laten spelen zodat je niet steeds op de Draaien knop hoeft te klikken. Als je het spel met echt geld wilt gaan spelen dan klik je op Kassa links onder de rollen.

Spelregels van videoslot Tres Amigos

Als je dit spel gaat spelen begin je met het instellen van de inzet waarmee je per ronde wilt gaan gokken. Je kunt dit na elke ronde weer veranderen. Je klikt daarna op de Draaien knop en het spel begint. Je wint een prijs als er een combinatie verschijnt zoals die vermeld staat op het winschema. De uitbetalingen die daar te zien zijn worden vermenigvuldigd met de lijninzet en niet met de totale inzet. De prijzen die je wint worden eerst vermeld in het zwarte vakje rechts naast de rollen en worden dan automatisch aan je account toegevoegd.

Beoordeling videoslot Tres Amigos

De Tres Amigos is een vrolijke en kleurrijke videoslot met gezellige Mexicaanse geluiden. Het is een erg eenvoudig spel om te spelen omdat er geen extra spelregels zijn. Je speelt met 1 of 2 inzetten en kunt prijzen winnen tot 2500 keer je lijninzet. Als je niet meteen met echt geld wilt gokken dan kun je dit spel ook eerst gratis gokken.

Geef een reactie