Speluitleg

Spelomschrijving en spelregels kraslot Trible Knockout

Het kraslot Trible Knockout is een eenvoudig en makkelijk te spelen kraslot waarbij je kans maakt op het winnen van een maximaal bedrag van 10.000 euro. Als je het spel hebt geopend zie je een kraslot met 9 vakken. Daaronder zie je een vakje met de kans om je winst te vermenigvuldigen. Boven aan het spel zie de de paytable. Daarop kun je zien wat er allemaal te winnen valt. De bedoeling is om drie dezelfde bedragen te krijgen en dan win je het bedrag dat je hebt open gekrast.

Je begint met het kopen van het kraslot. Vervolgens kun je een kras voorwerp kiezen, een dop of sleutel of knoop, en daarmee vakje voor vakje open krassen of je kunt klikken op Alles scratchen waarna de computer zelf alle vakjes open krast. De prijzen die je wint worden automatisch toegevoegd aan je saldo op je account. Als je het spel zonder geluid wilt spelen dan moet je op het luidsprekertje klikken.

Beoordeling kraslot Trible Knockout

Dit kraslot is leuk een gemakkelijk te spelen. Je maakt in korte tijd kans op het winnen van grote bedragen. Als je het spelletje eerst wilt oefenen kun je het eerst gratis spelen met een demo ticket.

Geef een reactie